herhangibirisi vallah eğer sevmeyıp , ıstemeseydı senı hiç doğurmazdı bile . Annenle ne yaşadığını en iyi sen bilirsin her anne sinirlendiğinde çocuklarına bağırır, vurur . Bırakta olsun yanı sımdı duyar kasanlar gelmesın yorumuma da o kadar sancıyla, binbir uykusuzlukla, aç kalıp yedirmesıyle, kendıne üst baş almayıp gıydırmesıyle doğurup, büyüttüğüm kızım yarın öbür gün ona vurdum veya laf söyledim diye arkamdan böyle konuşsa şahsen hakkımı helal etmem . Çünkü senın yaşadıklarını benım annemde yaşadı dıyalız hastasıydı anneannem ve hasta olmadan önce çalışıyordu annem tek çocuk onu oraya, buraya bırakıp işe gıdıyordu mecburdu çünkü annem ıcın … ona ıyı bakmak için bıraktığı kişilerde kardeşleri yanı annemın teyzeleri arada laf yapıp anneme ayrımcılık yapıyorlardı annemı dövdurmek bıle ıstıyorlardı anneanneme başarıyorlardıda bı lafa bı söze anneannem kalkıp annemı dövüp bı ton laf edıyormuş bu annemı sevmedığı ıcın mı? Hyr O an hayata ettığı ısyan, kızına güzel bı şekılde bakamaması, mılletın ettığı laflar, yetememek ve bozuk bı psıkoljı .. anneannem öldü 46 yaşında annem şuan der kendısı 40 yaşında bıle değıl ama ‘keşke hayatta olsaydıda ağzıma sıçsaydı’ ben doğum yaptm benımde annem benı çok dövdü annemdır sonuçta . Doğum yaparkende yanımda annemı ıstedım elımı tuttu ve ondan güç alıp doğurdum ılk dedığm laf ıse ‘anne seni çok ıyı anladım evlat doğurmak, büyütmek çok zormuş’ oldu … bence herkes annesının değerını bılsın bana göre kötü anne çocuğuna vuran değıl bebeğını aldıran, doğurup çöpe atan, doğurup yakan bana göre kötü anne. Böyle işte .