Yavrukedi @“Anna_karenina1”# Anna_karenina1 kız o kadar saat napıyorsunuz. Ben hemen boşalıyorum sonra zaten canım istemiyor devam etmeyi
Yasak_elma Anna_karenina1 kız 7 saat napıyorsunuz .Okurken yok artık dedim heralde çok kısa sürdüğü için sitem olsun diye böyle diyor diye düşündüm 🤭 doğrumu düşünmüşüm
Papatyaaa_ Fatos36 Bebişimiz uyursa 1 bazen 2 saate yakın oluyor. Eğer uyanmaya yakın olursa yani anlık gibi yarım saat 45 dk olmadan bitiyor😍
Ruzgarinannesi Yavrukedi aferin kız bereketi kaçmasın maksat 😂😂😂. Kimileri ki 1 dk sürmüyor bunların 6 saat 😂😂
1dost Anna_karenina1 O neydi gıııız insanlar bu kadar saat çalışıp yevmiye alıyor bir ilden diğer ile gidiliyor 7 saate otobüsler kaç kere mola veriyor nööörüyonuz gardaşşşş moladamı vermiyonuz 😂 yada aşırı mola vermekten saatler sürüyor herhal
Polyannacilik Anna_karenina1 hayır dakika mi yazmaya çalıştın bacım saat olduğuna eminmiyiz Saat olsa duramassin😂😂
Bsrkaya taricat valla saatlerin değeri yok ki sürekli gecmekte hemencecik 2 3 saat oluvermiş oluyor bizde anlamıyoruz 🙊