Sexslifeee Kızlar bu soğuklarda ilişkiye giriyor musunuzz, canım istiyorda hava buz gibi olunca duş almaya üşeniyorumm Hadi gaz verin bana 😅😅😘
Sedaa Sexslifeee şuan reglimin 2.günündeyim, polar pijamamla geziyorum, sımsıcak, rahaaaaaatt 😂😂😂 yoksa eşim soğuk moğuk dinlemez yapar 😂😂🌬
Deleted16 Sexslifeee ev sobalıysa zor. Ama doğalgaz varsa acınmaz yapılır her gün. Benim artık ağrılarım olduğundan yapamıyoruz sık sık. Yoksa hiç acımaaaam 😀
Karelipijama alonedark favorimsin yaa her yorumda görüp gülüyorum valla ya allah razı olsun kankim 🤭🥰
2bebelianakurt Sexslifeee o eskiden de bence yani suan hemen hemen herkesin evi dogalgazla ısınıyor o yüzden sorun olmaz bence yani bizde olmuyor
Blondie Sexslifeee ev sıcak zaten bu yüzden üşenmiyorum 😂 yapmasak bile hergun duşa girmek isterim😂 eski evim soğuktu orda useniyordum bu evim sıcak askılıyla dolaşıyorum 😂
2minikmucize Sexslifeee ben açık açık hasta olurum diyorum valla sık yapmak istemiyorum bebek var sabah yapamam mama veriyorum gece
Kirpapatyasii Sexslifeee bir bitseydi kış. Donuyoruz duş alana kadar 😂 bu soğukta bile rahat durmuyoruzkki. Soğuk ama aliskanlik olmuş 2gun olmasa 3. Gün illaki oluyor .
Yasak_elma Sexslifeee Bence yazın seks daha çekilmez oluyor.O sıcaklarda yapış yapış.Elimizi attımız yerimiz yanıyor resmen😖Ben yazın seks yapmayı sevmiyorum.Kışın daha tatlı oluyor😋
Manuka10en Sexslifeee - 20 derecede bir de ertrsi gün saat 6 buçukta kalkıp işe gideceksem asla seks yapmıyorum. 🤷♀️🤷♀️
Yasak_elma Ask_hosmus niye kız evinde doğalgaz,soba vs. yanmıyormu?Seni duyanda dışarda yapıyorsun sanıcak🤭🤭
Limonlupopkek Sexslifeee ben soguk diye esimin yanina yakalsiyorum birbirimkze yaklasinca devemi geliyir🤷
Yasak_elma Limonlupopkek Bencede kışında daha çok yanaşabiliyor insanYazın o terin içinde sıcakta ne sarılabiliyor insan nede hareket etmek istiyor terliyeceğim diye.Kışı iple çekiyoruz sarılıp uyumak için rahat rahat seks yapmak için
Ask_hosmus Yasak_elma asdgh😂yok kız klima var da çocukların yanında olmuyo o iş uyanırlar diye 😂😂öbür odalarda buuuuuzzz gibi🏂🏂
Limonlupopkek Yasak_elma bende iyle dusunuyirum yazin en rahat ettigim zaman yeni dus aldigim zmn oluyir kisin oyle bir problem yok💃
Yasak_elma Ask_hosmus tek klimaylamı ısınıyorsunuz.Nerde yaşıyorsun ki.İstanbulda klimayla ısınmaya kalkışsan 2 bin 3binlira fatura gelir