Anna_karenina1 Deleted16 ahahhahahah 😂😂😂😂 sen niye anlatıyorsun kiii bende öyleyim dayanamıyorum sonra cok pişman oluyorum herifle kedi köpek oluyoruz sonra eskiye dönüyoruz 🤣🤣🤣🤣
Deleted16 Anna_karenina1 ay ne bilim 😀 eşimi çok seviyorum her yerde anlatasım var onu 🤣🤣🤣🤪🤪 valla değdiriyolar nazarı çat diye 🥶😀
Ariel Deleted16 nazar çok pis bir şey bende insta ya ne zaman fotoğrafımızı atsam sonrasında kesinlikle tartışıyoruz😅 Eşim diyince farkına vardım bende.
Deleted16 Ariel aynı biz vallahi. Enerji düşüklüğünden çekiyoruz kötü enerjileri niyetleri. Hep dua okuyup paylaşın 🤦🏻♀️ Haset insanlar çok fazla çevremizde maalesef
Ariel leyloshumos keçiboynuzunu Bi yedirin eşinize faydası olduğunu duymuştum belki işe yarar bir de konuşun bu konuyu yani olmaz böyle sizin ki de can haftada 1 nedir 🙈
Ozge49595 leyloshumos bende yasak koydum 2hafta o is olmaz sevmiyorum cinsel iliskşyş o yğzden yanastırmıyorum yanıma oda zaten pek takmıyor
Olivetti leyloshumos evde oturuyorsun ya beni anlamazsin diyor Bu cümlesine katılıyorum bak yaşan deil @leyloshumos
Brn leyloshumos haha haftada bir olsa öpüp başıma koyacam ayda Bi sefayı bile görmüyorum kadınlığımı unuttum resmen çok konuştum ya aştım giyindim süslendim ama tık yok artık bende saldım o istemiyorsa bende istemem
bugsbunny00 leyloshumos bence çok az, biz nerdeyse her gün edicez o kadar ateşliyiz 2 senelik evliyim 😂
Acibaal Ahh anacım ne cok ateşli kadın varmış demek ki benim içim dışım hislerim hepsi ölmüş bitmiş burdakileri okuyunca anladım bu iş güç benim kocayı niye yormuyor acaba hergun yaklassam yok demez ama ben bahaneler üretmekten tükendim yaklasmıyorum diye tipler kavgalar 10 yıl yaklasmasın aramam vallahi canıma minnet valla keske benim kocamın da umrunda olmasaydı of yaaa
Yokdahanelerrr leyloshumos ya pipisi olan sensin desene. Vallahi cildiricam. Kesip atsın boyle erkekler
Deleted3441 leyloshumos benimkide 24 yaşında evlendiğmizden beri senin anlattığın gibi ama ben hiç konusunu geçirmem bu konuları konuşmadım hiç
Yavrukedi leyloshumos aynı yaşıtız haftada en az 4. Bir gün olmasa ikinci günü gecesini zor bekliyoruz
Mango_lii leyloshumos valla canım 10 yıllık evliyim, kaç yıldır haftada bir 2 hafta da bir diye diye bugüne geldik. 🤷 Bende çalışıyordum, o da çalışıyordu. Aile içi sorunlar, çocuklar derken napalm buna da şükür 🙄