3 gün altı üsttü kabak detoksu yapacağım hep yarına erteliyorum normalde iradeliyimdir bir hafta boyunca su detoksu bile yaptığımı bilirim hemde defalarca defalarca kendimi aç bıraktım ama şuan yapabileceğim şeyi yapamıyorum hep canım bir şeyler istiyor akşam patates kızartması köfte yapayım yanına da domatesli bulgur pilavı diyorum mesela bunu da yapayım yarın başlarım diyorum ama canım hep bir şeyler istiyor aman yarın başlarım diyorum ama bir an önce de başlamak istiyorum bundan önce bir bebek kaybettim şimdi de tekrar çocuk istiyoruz 10 gün sonra adet olma ihtimalim var belki de adet olmayacağım ve belki de hamileyimdir bilmiyorum şu 10 günü detoks yaparak geçireyim diyorum hamileliğe çok fazla kiloyla girmek istemiyorum gerçi çok fazla değil ama kendim takıntılı biriyim bir yandan hamileysem diyorum saçmalama şuan bir ihtimal var detoks yapma hamile olmadığına emin olursan yaparsın diyorum da detoks zararlı olur mu ki daha rahime yeni tutunmaya başlayan bir embriyo için uzun oldu ama kusura bakmayın