Kızlar evinizin dekorunu beğeniyor musunuz ?Sade mi ?abartılı mı seversiniz ?
Ev dekorasyonu
Gecemeay_6 sade duzenli goz yormicak. Kalabaliktan hic hoslanmam. Zaten oglum bisey birakmadigi icin aksesuar bile kullanamiyorum. Bnm icin onemli olan temiz olmasi. Temizlemesi kolay olmali
Gecemeay_6 ben çok beğeniyorum sade ve gösterişten uzak öyle altınlı varaklı evlerde boğuluyor gibi oluyorum 😂
Gecemeay_6 çok beğeniyorum çünkü en ince ayrıntısına kadar tamamen dizaynı bana ait ✨ sade ve ferah 🥳
Gecemeay_6 sade açık tonlar
Gecemeay_6 evimin eşyaları krem gold avangart modeldi. Neden öyle kaba ve ağır koltuklar almıştım bilmiyorum 😝
Fotoğraf atacaktım uygulamayı yeni indirdiğim için bilemedim nerden yapılıyor😂
incilikaftan fikirler zamanla değişiyor
Gecemeay_6 img.yükle adresinden yapabilirsiniz 🙂
- Düzenlendi
https://imgyukle.com/i/ovhKMq
https://imgyukle.com/i/ovh1pP
Bende sade az eşyaları seviyorum
Kuzulkurt teşekkür ederim
Gecemeay_6 HEm fikir değişiyor hemde heves kaçıyor.🤭
Gecemeay_6 kendi evin mi.
Gecemeay_6 rica ederim ☺️
Gecemeay_6 Bazen hiç beğenmiyorum bazen de hayran oluyorum bir odam şıkır şıkır diğer odam çok sadedir genellikle o odayı daha çok kullandığımız için ama çok seviyorum evimi resim atmayı bilsem atıcam ama yok atamıyorum ☺️
_Kahvelikek img.yükle burdan yapılıyormuş
Keske salona yemek masası tb ünite konsol orta sehpe alana kadar sık spor bi koltuk takımı alsaydım bir duvara TV taksaydım yeterdi oturma odası hiç yapmsaydım ve bir odam boş kalsaydı yatak odasına sadece baza ve gardırop alsaydım makyaj aynası yandaki iki kücük dolapları almasaydım 👍
Gecemeay_6 evim gayet sade. Genelde açık tonlar ve beyaz mobilyalarim var. Fazla renkli şeyleri sevmiyorum konsol vitrin hic sevmedigim icin almadım. Evimde hic süs eşyam bile yok. Cok cok sade 😂 masa üzerinde bile hic birsey yoktu, sadece kücük mumluk vardı, eşim gitmiş vazoda cicek almis gelmiş rengarenk, salonumda gözume batan tek şey o cicek 😂
- Düzenlendi
Gecemeay_6 çok beğeniyorum çünkü evimizi baştan sona her şeyiyle değiştik. Ve her detayını ben seçtim eşim yaptırdı sağolsun. Her gelen siz iç mimar mısınız diye de sordu. 😀👌sadelikten yanayım ama otantik bir evim var.