Kizlar Yaz okulu nedir ? İnternetten bakıyorum anlamadım. 😂 Benim 4 tane zayıf dersim var. Bütünlemeye giremeyeceğim galiba sınav yerleri çok uzakta oluyor beni götürecek kimse yok😊 bu yaz okulu kalan dersleri vermek için mi açılıyor öyleyse yaza birakmayi düşünüyorum lütfen beni aydınlatır mısınız 🤷
Atatürk üniversitesi açıköğretim 🤷
Kızlar 😁😁
Bilen kimse yok mu 😁😁
kelebek_ruyasi Yardım please
kelebek_ruyasi yaz okulu her okulda olmuyor ve ücretli oluyor eger oluyorsa da ayrıntılı bilgi ünv in İnternet adresinde vardır mutlaka
kelebek_ruyasi Atatürk üniversitesi açıköğretim den mezun oldum geçen yıl diplomam geldi yaz okulu isteğe bağlı açıldı bu yıl varmıdır bilmiyirum 5 tane ders alabiliyorsun kalan doneminden veya üstten istersen geçen yıl 200 tlydi fiyatı şimdiyi bilmiyirum insgramdan ata AÖF sayfasinu takip etmeni öneririm çoğu bilgi orda oluyor
Bnde Atatürk üniversitesi açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum vizeye de finale de giremedim Büte de giremiycem galiba bebeğim çok küçük sınava girdiğim zaman ağlarsa hiç iyi olmaz 😔verdiğim para boşa gitti güz dönemine kaldı artık yaz okulunu bnde bilemiyorum Vala 😂 🤭
kelebek_ruyasi her ders için açılmıyor örgünde ama açıkta her derse açılır mı bilmem
Fatma-27 yaaa bende çocuk gelişimi okumak istiyorum.. 2 yaşında bir bebem var zorlanır miyimm nolur bilgi ver yaa.. becerebilirmiyim? Sen kaçıncı sınıftasın..
kelebek_ruyasi yaz okulu için sınava en yakın ilde girilebiliyor artık diye biliyorum
Cicikiz teşekkür ederim Instagram kullanmıyorum ama web sitesinden takip ediyorum 😊😊
Fatma-27 benimde bebeğim var 7 aylık onunla gidiyoruz sınavlara eşim oyalıyor zor olmadı bizim için bende çocuk gelişimi okuyorum son yılım 😊
Deleted3441 yaz okulu riskli gibi o zaman veremezsem o ders açılmazsa seneye bir daha sınavlar çok uzun🤭
Kasimkahvesi bende çocuk gelişimi okuyorum son yılım geçen yıl hamileydim çok güzel geçmişti ama bebeğim doğduktan sonra zorlandım 😁 sizin çocuğunuz 2 yaşındaymış bence zorlanmazsınız en azından kendi kendine oynar siz çalışırken 😊 derslere vakit ayırıp çalışırsanız da hiç zorlanmazsınız bence 😊
kelebek_ruyasi aynen öyle 😂 ama son çaren oysa yapacak bir şey yok
kelebek_ruyasi merhaba ben geçen dönem kayıt yapmştm yaz okuluna ücretli para ödüyorsunuz sonra ders seçiyorsunuz vermediğiniz 5 dersin sınavına giriyorsunuz
kelebek_ruyasi bu arada tüm dersler açık siz 5 ders seçebileceksiniz
- Düzenlendi
kelebek_ruyasi Hangi bölümü okuyorsunuz? Atatürk Üniversitesi yaz okulu bütünleme ve şartlar bakımından Anadolu Üniversitesi’nden daha avantajlı. Kalan dersleri yada bir sonraki senenin derslerini yazın alabilmeniz için açılıyor. En fazla 5 ders seçme hakkınız var. Ve dönem ücreti gibi yine belirli bir ücret ödüyorsunuz. Geçen yıl 190 200 tl civarındaydı.
Sınav vize gibi yarım ünite yada dönemlik iki sınavdan değil de final gibi kitabın tamamından tek sınav şeklinde oluyor.
Şimdi gidecek durumunuz yoksa kaldığınız 4 dersi yaz okulunda alarak tamamlayabilirsiniz.
Aslında riskli değil daha avantajlı oluyor. Diyelim ki güz döneminde veremediğiniz dersler oldu, bahar dönemini geçtiniz. Mezun olmak için bir sonraki senenin güz dönemini beklemek yerine yazın tamamlayıp diplomanızı alma şansınız oluyor. Muaf olana kadar o derslerin açılmama durumu yok, örgün eğitimde oluyor bu durum. Zorunlu sayılan derslere geçene yada muaf tutulana kadar girebilirsiniz.
kelebek_ruyasi yaa öylemi ne güzel 😃senin bebeğin büyükmüş yine ama benim ki 2 aylık 🤭
Kasimkahvesi tabikide becerirsin canım hem çocuğun 2 yaşında ne güzel Bi yandan çocukla ilgili bir sürü bilgi edinmiş oluyorsun çocuğunu yetiştirmek adına iyi oluyor gerçekten hem dersleri o kadar zor da değil ben daha 1. Sınıfım hamileyken girmiştim ösym sınavına vize de doğumuma denk geldi eşim göndermedi final de 1 aylık Dı bebek şimdi 2 aylık Büte de giremem o yüzden daha çok küçük durmayabilir aklım onda kalır senin bebeğin büyükmüş ama sınavlarına da rahatlıkla girersin dersine de çalışırsın zaten ben Bi özetlerini okuyup geçmiştim değerlendirme soruları bir de deneme vardı onları çözmüştüm ama giremedim sınava o da kolay dediler kısmet değilmiş sende yaparsın çok kolay hemde çocuklarla ilgili bir çok şey öğreniyorsun çocuğuna da uygularsın Bn bir çok şeyi bu ders sayesinde öğrendim çok iyi oldu benimm için ☺️hatta okuduğun yerde mezun olmasan bile çalışabiliuorsun mesela rehabilitasyon da ben de girecektim ama yine çocuktan dolayı işe giremedim en azından elime para geçerdi iyi olurdu ama o da olmadı 😂sen daha iyi yaparsın bnce çocuğun büyük ☺️