Bugün eşime acaip sarkasım var. Hep onlar mı yapacak. Bizim de ruhumuz sapkın. Az önce eşime
Sütü çilekli yavrum seni sürekli yazdım.
Kahkaha attı. Çünkü bulduğum yerde sıkıştırıyorum adam alıştı.😂

Deneyin eğlenceli oluyor😁

Capkinkedi yazdım bakalım suan o büyük oglumu sallıyor ben kücügün yanındayım cocukkar uyusun kaçamazsın dedim cevap ne olcak bakalım 😂😂😂

Capkinkedi bende işteyken çok atarım. Öğle arasında yemeğe eve gelir beni yoldan çıkardın der yataga atar. Çokta hoşuma gider 😂

Evlilik yıldönümümüz ama çocuklar var sarkamıyorum 🤦🏻🤷😅

Mango_lii Yildonumu için büyük planlarim var Evlendigimizden beri yıldönümünde baş başa kalamadik 😂 hemen yetisdi bebeler artık yeter bı kendimize gelelim damarimizdaki kan bı aksın ekşinli 😂

Capkinkedi cevap geldi smdi

Büyük oğlumdan bahsederek
          Bu biraz daha böyle uyumazsa yatarak dinleniyor biz 💩 yeriz yazmıs
          Bende sabırlı ol uyur smdi dedim 😂😂

Capkinkedi bi kere fotpgraf attım bana tek yazdıgı sey hatta yazmadı kalp emoji göndermis oda bitaneydi insan bi iltifat eder yazdıklarıma karsılık vermşyor bende acil bi durum olmadıgı sürece yazmıyorum kendisine nalet herif😂

Ozge49595 bunların doğalarında var benimki de çok nadiren aşka gelir ama eğlenceli insandır o yüzden sıkıntı olmuyor. Romantik taraf benim sanırım o biraz öküz😂

Capkinkedi ben he desem gelecekte burda acayip kar var sularda buz kesmiş doğalgaz tamiri var battaniyenin altından çıkasım yok bana ilisme şu ev isinana kadar dedim 😂