Salam mende Azerbaycanlıyam 18 yaşım var subayam Qarabağlıyam❤️

Ayan777 xox gunun olsun mende Naxcivanliyam subayam

Rasev salam necesiizzz???)))))) vezyet??sag salamat inwALLAH🤗biz azda olsa taniwig☺️

Mende evliyem 2 oglum var❤️ 23 yawindayam❤️Bakidanam

Salam yaxwi wukur evliyem bir qizim var 8 aylik

Gumru şükür baci yaxsiyam qizim yanimda)siz necesiz

Rasev siz yeni ana olmusuz diyesen ? Tebrikler 😘🙏

Rasev salam, nə yaxşıdı yerliləri görmək, mən Lənkərannanam, evliyəm 1 oğlum 1 qızım var, Allah hamınən balaaın saxlasın, olmuyanlara qismət olsun 🤲🏻🤲🏻

Ayan777 bəli😍təşəkkurler Allah isdəyən hamiya nəsib elesin😍❤️

Denis oyy demek olar hemyerliyik mende masallidanam)

Rasev Amin InsaAllah 🙏 Mende ikincini istirem ama bu ayda adet oldum gelen ay da alinmasa daha hecne elemeyecem zamana buraxacam Cox ara vermek istemirdim qizim 16 ayliqdi insaAllah gelen ay tutar. Ikinci sonsuzlugdan qorxuram sadece evlendiyim zaman hemen ay hamile qaldim ama usagdan sonra az muddet qorundum ama ne vaxtdi qorunmuram hec ilismirem de

Ayan777 cann pis fikilesme
                    Men hamile qalmaqcun basima oyunlar geldi iflic oldum bi muddet yataqdan qalxa bilmirdim 1ay zulm çekdim sora dedim hecne elemiecem ne mualice ne bisey hacan oldu olarda kecen il dekabrda ele pis xəsdələndim bu ilde fevralda hamilə qaldim

Rasev cann cox sukur sag salamat kutardin aldin gucagina sukur baci😘 InsaAllah mende ikincini alaram gucagima🙏🙏