Prensannesi3 evet yıllardır severek kullanırım eşim de çooook sever . Tabi parfüm önerisi risklidir herkes de aynı etkiyi bırakmaz tenime yakışan kokuyu bulana kadar birçok parfüm denedim en sevdiğim, vazgeçemediğim, benimle bağdaşan koku budur😅

Yani çok fresh bi koku değil daha çok odunsu vanilya kokusu. Yaz günü kullanılmaz ama kışın rahatlıkla tercih edebilirsiniz 👍

Prensannesi3 eşi bastan cıkaran parfüm mü var ya yani bizzat buna yönelik olmaz ki .herkes kendi tenine yakısan cilt alt tonundan ,cilt tipinden ,gerek sac renginden vs hangi koku notalarının ona yakıştığını bilmesi yeter .zaten onu bildikten sonra sana yakısan kokuyu bulursun ve beğenir .parfüm her tende farklıdır ..

Prensannesi3 eşi baştan cikarmak mi 😂😂 ya öyle bir parfüm bilmiyorum ama ben Victoria secret boombshell kullanıyorum eşim aşık o kokuya belki de sevgiliyken çok kullandığım icinde olabilir 🤤

Prensannesi3 Afrodizyaklı parfümler etkileyici Dİye biliyorum hatta bazi ülkelerde satışı yasaklandi.

Rouge yerim senin dillerini duygularımın fermanısın 😂😂😂

Oriflame dan divine ❣️ en güzeli Avon incendese

Prensannesi3 mad diye doldurma parfüm satan bir yer var bana hediye gelmişti kullandım herkes o kokuyu soruyordu eşim bayılmıştı o kokuya ilk defa parfümümü beğenmişti. Gidip aldım bir daha kodunu adını öğrenip. Parfüm den ziyade deodorant vücut losyonları nemlendirici krem saç parfümleri filan kullanırdım devamlı parfüm kullanmadım. parfümü de devamlı kullanmaya bunla başlamıştım. Hala da sorarlar yanımdan geçenler. Adı da “Hugo bos alive h104” mad parfüm den almıştım. Doldurma parfüm satan başka yerlerde de belki vardır ben çok anlamam parfüm işinden ama bu benle bağdaştı resmen bunu kullanıyorum uzunca bir zamandır.

Siberianin golden amber midnight safran kokulu parfümü ya böyle biaey olamaz bir fıs sıkın eşiniz üzerinize atlar o kadar diyim🤣🤣imza bi parfüm resmen sokakta döndürüp soruyorlar bi an soka giriyorum🤭