Lagerthaaa Kızlar ben spiral taktırmayı düşünüyorum geçen gün annemle konuşurken dedim oda bana bizim burda bı kadının sırtına çıkmış o dedi korktum ve gitmedim sizce böyle bişey mümkünmü ya
Lagerthaaa Zaten korkuyordum belki çok saçma ama bunu duyunca daha da korktum çünkü biz ilişkimiz de aşırı sert seviyorum spiral çıkmasın biyerlerime kadar 😂
Olivetti Rouge kocası cok sertmiş çıkabilir , neden dalga geçiyorsun . Bnm bi tanıdığın kocası Taner Tolga tarlacı gibiymiş karının spirali ağzından çıkmış en son
Rouge Olivetti 😂😂😂hey mübarek😂 kocaları da mavi balina galiba ,onların seysi meshur 3 metre..yada bunlar spirali mermer delme spiral sandı motoru kuvvetli olan😂
incilikaftan Olivetti °hocam peki kendiliğinden karnımız da veya sırtımız da hissedersek bir anda röntgen falan olmadan. 😂
Sedaa Akıl var mantık var diyesim geldi 😂😂 rahime takilan spiral nasıl sırta kadar gelebilir 🤷🏻♀️ sıkıldıkça tüm vücudu dolaşacak heralde..
birdemettiyatro Toplu iğne mi bu ya 😂😂😂😂 canı sıkıldıkça vücutta tur atsın ahahaha gebercem Şimdi 😂😂😂😂