sudemsu Tombiks fal bakmayı bilen olmaz sallayıp da tutturanlr olur o an temiz kalbiyle içinden geçeni söyler o da bir bakarsın olur ve sonra da oldu mu fal doğru 😀 bende küçükken iyi sallardım arkadaşlarım hep bana baktırırlardı lise ve ünv zamanımda şimdi de karşılıklı olarak bakabiliriz ama birbirlerimizin profiline girmeyelim ki yorumları ona yönelik yapmayalım gerçi ben fotoğraf yüklemesini bilmiyorum ki nasıl yükleyeceğim ki
Tombiks Olivetti bakmayu buluyun mu😊😊😊 lutfennn bana bakarmusn😊😊😊 dun ablanun bur tanesu parayla bakacagunu soyledu
deleted77 Tombiks bakar bakar şimdi olivetti ablan gelir sana ücretsiz bakar 😁 Bu arada şu u harfini hiç koymasanız daha okunası olabilirdi aslında 😬
ZRaporu Nietzsche kakılmış’ı bilmem mi Kastamonu şivesine benziyor kesinlikle daş düşebilü ayu çıkabilü
Tombiks Nietzsche yok kasten yapmyom dun geceden berdur ekran artuk calusmuyor zorla yaptum tamure verecem
deleted13 Tombiks Baban laz değil yanlış bilgilendirme olmasın😂,Trabzonlular laz değil ,lazlar Rize’nin Artvine yakın ilçelerinde başlar öyle gider,sen de oflu damarı tutmamış ateş parçası gibi olman gerekirdi😂😂😂