Merhaba zorunlu kürtaj oldum 1 hafta oldu ve adet oluyor gibiyim. Hem karnım kaşıklarım ağrıyor hemde kan geliyor. Doktor normal dedi. İlaçlarımı da düzenli içtim. Acaba basına gelen var mı. Bu kanamalar normal mi ? Lütfen bilgisi olan yazabilir mi endişe etmeye başladım.

Benim başıma gelmedi ama doktorun normal demiş nasıl olsa, kafana takma bence. Hem şimdi doğum yapmış gibi düşün. Doğumdan sonra da kanama oluyo ya onun gibi . İllaki olur. Ama yine de çok endiselenir korkarsan ya doktoruna ya da ona ulasamazsan sağlik ocağındaki hemsirene sorabilirsin. Geçmiş olsun

Kürtaj sonrası kanaman olması gayet normal bu biraz sürebilir bende 08.12.2021 tarihinde zorunlu kürtaj oldum şuan ilk adetimi görüyorum 20. Günümdeyim hala bitmedi 😭😭 ayrıca parça filanda dusurebilirsin belden kasıklara vuran bir ağrın olursa parça düşürüyor olabilirsin bu gayet normal için temizlenmiş oluyor bu arada basınız sağolsun 😔

Henigi bende oldum kürtaj bebeğim parçası düşünce içimde kalanı da kürtajla aldılar ilk bir hafta ağrı çok oluyor gerçekten ama ben kanama olmuş muydu pek hatırlamıyorum olmadı galiba çünkü biz bir hafta geçmeden ilişki olmuştu ordan hatırlıyorum ama düşük yaparken kanamam coktu

Henigi bende gelişmediği için ve kalp atımı olmadığı için olmak zorunda kaldım da sonrasında hiç ağrı çekmedim kanamam da çok fazla olmadı ama ağrı olma ihtimaline karşı doktor ilaç da yazmıştı