• Cinsellik
  • Emzirirken kullanılan ertesi gün hapı?

Prezervatif içimde kaldı önlem için emzirmede sıkıntı yapmayan ilaç ne almalıyım

Akrep kız kaçmış işte yahu 🙈 sabaha çıkar çıkmazsada artık uzman yardımı ile hallolur 🤩

deleted77 aaa iyide zararlı değilmi ne biliyim 🥴 alışılagelmişin dışında 🥲

Akrep jinekologlara en çok gelinen durumlardan birisi de bu işte yanlış prezervatif boyutu kullanmaktan 😅

Akrep ay lanet olasıcsa iş bitiminde kendiliğinden çıktı kalkarken sonra kendim çıkarttım içimden kaç senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşmamıştım riske atmak istemiyorum ertesi gün hapı Alıcam ama emziriyorum da🤦🏽

jangmi canım ertesi72 alabilirsin, 8 saat emzirmeyip 8 saatin sonunda dolan sütü sağ iyice at temiz sütle emzir bebeğini.

Akrep daha kısa süre kullanılan seçenek yokmudur ya sadece memede uyur vermessem ortalığı ayağa kaldırıyor ufaklık 8 saat o dayansa ben dayanamamkine
              Teşekkür ederim!! Düşman başına😬😬😬😬😬

jangmi Yok diye biliyorum hatta 8 saatten bile fazla beklemiştim ben içim rahatlasın diye. Mama takviyesi yapacaksınız mecbur eğer ek gıda alıyorsa seveceği şeyleri vereceksiniz elinden meyveyi eksik etmeyeceksiniz 🥺 valla kadınların bu konuda işi zor, biz bişey olmadığından emin olduğumuz halde içimde bi kuşkuyla gidip ertesi gün hapı aldım, prezervatife hiç güvenmiyorum bu yüzden.

jangmi ertesi 72 bende kullandım ama eczacı bir sorun olmaz emzirebilir demiş 3.4 aylıktı bebeğim ben yine 3.4 saat bekledim o sırada da 2.3 defa sagdim sonra verdim birşey olmadı

Akrep önerileriniz için çok teşekkür ederim
                    Benim için de sıkı bi tecrübe oldu/olacak

Artist bende emziriyorum da illa sütümü sagmam mı gerekiyor internetten araştırdım emzirilebilir diyorda kafam karıştı

Polyannacilik Emzirilmiyor gerçekten bebek için yan etkileri olan bir ilaç ben eczaneye gittiğimde emziriyorum dediğimde siz kullanamazsınız diye çevirmişti resmen o derece yani. Eşime aldırdım prospektüs ü okudum orada 8 saat yazıyordu. Sizde onu inceleyin, kesin kanıya varmış olursunuz

Akrep offf hadi ya 😏 çocuk nasıl ac kalacak o sürede bilmiyorum mama vericez sanırım bende sagio dökerim dicem ama sagmayida beceremiyorum yaa

Polyannacilik mama ver canım mecbur benim bebeğim bide mamada kabul etmedi yada ben doğru hazırlayamadım kaç tane mama aldım düşün 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Sağma işini duşun altında masaj yaparak halledebilirsin. Tavsiyem gece iç bebeğin uyuduğu için daha rahat olursun

Polyannacilik benim de içimde kalmıştı hap da içmedim şükür bişe olmadı ama adet oldum biraz gecikti korkuyordum aha hamileyim diye ama emzirdiğim için gecikme oluyomış sende korkma bişe olmaz inşallah eğer içeri bişe gitmediğinden eminsen hap da kullanma çocuk aç kalmasın