Prezervatif içimde kaldı önlem için emzirmede sıkıntı yapmayan ilaç ne almalıyım
Emzirirken kullanılan ertesi gün hapı?
Akrep kız kaçmış işte yahu 🙈 sabaha çıkar çıkmazsada artık uzman yardımı ile hallolur 🤩
- Düzenlendi
Akrep jinekologlara en çok gelinen durumlardan birisi de bu işte yanlış prezervatif boyutu kullanmaktan 😅
jangmi Yok diye biliyorum hatta 8 saatten bile fazla beklemiştim ben içim rahatlasın diye. Mama takviyesi yapacaksınız mecbur eğer ek gıda alıyorsa seveceği şeyleri vereceksiniz elinden meyveyi eksik etmeyeceksiniz 🥺 valla kadınların bu konuda işi zor, biz bişey olmadığından emin olduğumuz halde içimde bi kuşkuyla gidip ertesi gün hapı aldım, prezervatife hiç güvenmiyorum bu yüzden.
Artist bende emziriyorum da illa sütümü sagmam mı gerekiyor internetten araştırdım emzirilebilir diyorda kafam karıştı
Polyannacilik Emzirilmiyor gerçekten bebek için yan etkileri olan bir ilaç ben eczaneye gittiğimde emziriyorum dediğimde siz kullanamazsınız diye çevirmişti resmen o derece yani. Eşime aldırdım prospektüs ü okudum orada 8 saat yazıyordu. Sizde onu inceleyin, kesin kanıya varmış olursunuz
Akrep offf hadi ya 😏 çocuk nasıl ac kalacak o sürede bilmiyorum mama vericez sanırım bende sagio dökerim dicem ama sagmayida beceremiyorum yaa
Polyannacilik mama ver canım mecbur benim bebeğim bide mamada kabul etmedi yada ben doğru hazırlayamadım kaç tane mama aldım düşün 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sağma işini duşun altında masaj yaparak halledebilirsin. Tavsiyem gece iç bebeğin uyuduğu için daha rahat olursun
Akrep Gecede bin kere kalkar emmek için 😏umarım mama kabul eder yoksa yandık ya vay anasını
Polyannacilik benim de içimde kalmıştı hap da içmedim şükür bişe olmadı ama adet oldum biraz gecikti korkuyordum aha hamileyim diye ama emzirdiğim için gecikme oluyomış sende korkma bişe olmaz inşallah eğer içeri bişe gitmediğinden eminsen hap da kullanma çocuk aç kalmasın