Arkadaşlar eşimle en son geçen pazar birlikte olduk 1 hafta oldu yani eşimde bi 2 hafta kadar şehir dışına çıkacak burda olmayacak daha önce burda bir konu görmüştüm “eşinizin mastürbasyon yaptığını nasıl anlarsınız? “ diye bir süredir kafama takılıyordu sanki yapıyor gibi diyordum, belkide bu ilişki sürelerinin uzun olmasından öyle düşündüm bilemiyorum. Dün gece sordum yapmışlığım oldu evet dedi doğru söylediğine mi sevineyim yaptığına mı üzüleyim inanın bilemedim içim bi tuhaf oldu kendimi açıkçası yetersiz hissettim ruhen aldatılmış hissettim belkide normal bir durum bilmiyorum ama kötü oldum belirttim bunu sanki sürekli yapıyorumda yok şöyle de böyle de sen hamileyken yapmışlığım oldu da ayda 1 belki bilemedin 2 diyor ve sesini yükseltti tamamen suçluluk psikolojisi ben sorunu çözmeye çalışırken bunları dedi. Konuyu kapat tamam yeter vs vs bende benimle neden evlendin o zaman dedim madem kendi kendini tatmin ediyorsun ben neyim dedim yine bağırmaya başladı. ben mutluluğumuzu bozuyormuşum durup dururken böyle saçma şeyler sorarak onu söyledi. Gerçekten inanılmaz moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum. Hergün birliktelik istediğimden değil fakat süre uzun geliyor bana

biraz fazla uzun oldu sanırım 🤦🏻‍♀️🙈

ipeksi evli bir erkeğin mastürbasyon yapması normal mi şuan yapmıyorum demiyor yapıyor hissediyorum

Kedidirokedi sen varken yapması hoş değil bence benim eşimde yapıyor düzenli olarak hamilelik lohusalık derken ve beraber yapıyoruz haberim oluyor

Kedidirokedi ben bu durumu yaşasam bende sizin tepkinizi verirdim, belki dahasini da yapardım ama şu an dışarıdan bakan biri olarak fazla buldum sizinkini. Eşiniz sadece ihtiyacı için yapmış ve size de dürüst davranmış aslında. Mutluluğumuzu bozuyorsun demesinin sebebide bu olayı o kadar da onemsememesi galiba. Muhtemelen niye abarttiginizi ne hissettiğinizi farketmedim. E erkekler farketmez ler zaten. Onlar dümdüz bakarlar olaylara. Yine içiniz rahat edecekse üstüne gidin tabi ama bi çözümede ulaşamayacak gibi. Umarım halledersiniz

Miniminibirperi ilişki süremizin arası çok uzun kendi kendini tatmin edip bana gerek duymaması normal mi fazla tepki vermiş olabilirim evet dürüst davrandı ama hala aklıma geliyor kırılıyorum üzülüyorum ve öfke doluyum

Kedidirokedi sürekli yaptığını düşünüyorsanız başlı başına bir sorundur zaten ama sadece siz hamileyken vs olduysa kendinizi üzmeye değmez. Şu ara herkeste geçim derdi vs var iş yoğunluğu etkiliyor olabilir mi ilişki sıklığınızi

Miniminibirperi çok şükür öyle bir sıkıntımız yok zaten o da bundan yakınıyor kendine dert arıyorsun saçma saçma diye ama bence büyük bir sorun aynı şeyi ben yapsam ne düşünürdü kim bilir

Kedidirokedi
              Yani kendine sıkıntı arama işte bende hamileyim daha 22 haftalık ama eşim uzaklaşmaya başladı bende en son dedim zaten en fazla 5 6 hafta daha sonra istesen de yok dedim elime kuvvet diyor 😂😂😂napıyım şimdi yap desem olmaz yapma desem olmaz güldüm geçtim bende artık.. Sonunu bildiğim bir hikaye olacak benim için

Nayino evet sanırım kabullenicem gibi duruyor kendime hakim olamadım ama yorumlardan sonra biraz sakinleştim

Kedidirokedi
                  Bazı insanların geçmişi çok kafaya takar şahsen bende öyleyim durup dururken aklıma geliyor olay çıkarmak istiyorum sonra diyorum amannn senin de bi geçmişin oldu boşver unut.. Tabi o arada dua falan ediyorum vesveseden uzaklaşmak adına tavsiye ederim unutana kadar okuyorum sonra geçiyor zaten