Arkadaşlar eşimle en son geçen pazar birlikte olduk 1 hafta oldu yani eşimde bi 2 hafta kadar şehir dışına çıkacak burda olmayacak daha önce burda bir konu görmüştüm “eşinizin mastürbasyon yaptığını nasıl anlarsınız? “ diye bir süredir kafama takılıyordu sanki yapıyor gibi diyordum, belkide bu ilişki sürelerinin uzun olmasından öyle düşündüm bilemiyorum. Dün gece sordum yapmışlığım oldu evet dedi doğru söylediğine mi sevineyim yaptığına mı üzüleyim inanın bilemedim içim bi tuhaf oldu kendimi açıkçası yetersiz hissettim ruhen aldatılmış hissettim belkide normal bir durum bilmiyorum ama kötü oldum belirttim bunu sanki sürekli yapıyorumda yok şöyle de böyle de sen hamileyken yapmışlığım oldu da ayda 1 belki bilemedin 2 diyor ve sesini yükseltti tamamen suçluluk psikolojisi ben sorunu çözmeye çalışırken bunları dedi. Konuyu kapat tamam yeter vs vs bende benimle neden evlendin o zaman dedim madem kendi kendini tatmin ediyorsun ben neyim dedim yine bağırmaya başladı. ben mutluluğumuzu bozuyormuşum durup dururken böyle saçma şeyler sorarak onu söyledi. Gerçekten inanılmaz moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum. Hergün birliktelik istediğimden değil fakat süre uzun geliyor bana
biraz fazla uzun oldu sanırım 🤦🏻♀️🙈