Kızlar 3. 4 gün önce normal kaset test yaptığında silip bir çizgi görmüştüm burada da paylaşmıştım ama kuruma çizgisi mi değil miydi karar verememiştim şimdi adetime beş gün var altı gün öncesine kadar sonuç veren erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı kesin yok mudur yoksa bu şekilde negatif çıkan adet geçtikten sonra pozitifi gören oldu mu
Erken gebelik testi yanıltır mı
Mervebltn işte biz dayanamayanlar olarak kendimizi yıpratıp duruyoruz var mı yok mı benim de elimde erken gebelik testi ama yanlış markanın göndermişler ona da ayrı sinirlendim zaten daha 8 gün var negatif gösterse de inanmayacağım pozitif gösterse de ama yine de yapıyoruz işte çok garip en doğrusu gerçekten de adeti beklemek ve en az 3 gün geciktikten sonra test vermek elimde ki tüm testleri bitirip kafamı rahatlatıp sadece adeti beklemek istiyorum herhalde en son öyle Yapcam :)
sudemsu evet sabırlızlık Eylül ayında 5 aylık bebeğimi kaybettim onun duygusunu yaşadıktan sonra beklemek daha zor atlatamıyorum hep bi duygusallık ağlama isteği hiç bir şeye keyifle bakmıyorum boşa yaşıyorum gibi her düşüncem bebekle alakalı hatta piskolğa gittim yerini doldurmaya çalışıyosun dedi ve beklemek çok zor çok
sudemsu "#p519941 bence var ama çok istediğimden mi bilemiyorum baş ağrım sık idrara çıkma arada mide yanmam var bide sivilcelenmem ve ani duygu değişikliğm
Mervebltn evet ben 2 aylıktı kürtaj olduğumda gerçekten onu hissedip kopmak kötü oluyor senin için daha da zor ama bir şekilde atlatıyor insan. kürtajdan sonra 3 ay korun dedi Doktorum ben korunmadım zaten rahimde gebeliği kabul etmedi bu ay 3ay bakalım inşallah hamileyizdir güzel haberlerle gel 🙏
sudemsu ay inşallah canım benim isteyen tüm herkese nasip olsun
Mervebltn cennette şefaatçin olsn inşallah neden kaybettn🥺🕊️🥀
seksihatun 5 aylıkken etken doğdu hiç bir sağlık problemi göremediler stres üzüntüden büyük ihtimalle Buda parçam ❤️[https://resimyukle.io/r/pUfQCubhC5](https://)
Trendyol hayırlısı kaset testlerde pozitif görünüyor 2 tane yaptım
Mervebltn kaç dakika sonra çıktı canım hemen 10 dkka da çıktıysa gebelik var ama sonrası kuruma çızgisi oluyor
Mervebltn cennet kuşu🕊️🕊️rabbim kucağını doldursun kimseyi evlatla sınamasn🤲