Öncelikle hayırlı geceler herkese. Biraz uzun olacsk kusura bakmayın şimdiden🙏🏻Burada bu derdimi dökmemek için çok sabrettim ama dayanamıyorum artık🙏🏻 Öncelikle bebeğim var 1 yaşına girecek, eşimle stresli dönemlerden geçtik ailece problemler yaşadık, yeri geldi ayrı kaldık ama şuan beraberiz. Size danışmak istediğim şu, biz eşimle birbirimize çok bağlıydık gerçekten hem duygusal olarak hem cinsel hayatımızda hiç bir problem yoktu, çekinerek söylüyorum daha net anlatabilmek için haftada 2-3 ilişki olurdu normal bir sıklıktı evlilik için, ki cinselliğin evlilikte bağlılıkta çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorum sadece keyfi değil. ama ailevi problemleri yaşadıktan sonra olayları kendi içimizde çözmemize rağmen eşim benden duygusal olarak cinsel olarak her şekilde uzaklaştı bir ilişki olsa zordan oluyor ihtiyacımı asla karşılamıyor kaç kez karşıma aldım konuştum ama yok başka birşey yaptığından da hiç şüphem yok, ve ailevi problemden dolayı benden soğuyacağını da düşünmüyorum aslında çünkü çözdük herşeyi, ben acaba biri bişey mi yaptırdı diye korkuyorum açıkçası bunun için yazdım, ne olur bir fikir verin böyle dönemler oluyor mu, normal mi ben mi abartıyorum, karı koca gibi değiliz evden çıkarken öpmeden gitmezdi şimdi beni görmüyor bile, ne bi sarılma ne bir öpme hiç bir duygusal bağımız yok, o kadar üzülüyorum ki. 1 ay boyu ilişki olmasa umrunda olmaz, ben istiyorum diye zorunda kalıyor gibi😢 okutup üfletmiş olabilirler mi büyü olabilir mi? Ve asla aldatma olduğunu düşünmüyorum kendini tatmin de etmediğine eminim niye böyle oldu bu adam😭 çok uzun oldu hakkınızı helal edin eğer okuduysanız, burayi aile gibi görerek yazdım kardeşlerim ablalarım var gözüyle bakıyorum fikirlere ihtiyacım var🥺🙏🏻