Asyanese benimde 2 yaşında bir bebeğim var. Bu süreçte 2 kız kardeşini de evlenicegi tuttu .bende aşırı dikkat ediyorum..birinci düğün pandeminin geçen seneydi.. Yani daha aşı bile yoktu..bende çok paniktim.o düğünde kınayı kendi aramızda sayılı kişilerle maskeli yaptık. Düğünde de oynamak yasaktı ozaman.. mesafeli durduk..
2.dugun de daha rahattır asilarimiz vardı.kina yine aynı oldu ama maske yoktu. Düğünde maske taktım ama kalabalıktan uzakta maskesiz eğlendik.ertesi gün otelde dış mekanda kahvaltı vardı ,hepimiz bir aradaydik.
hatta ilk etapta düğün kapalı mekan olcak oldu.cingar çıkardık diğer kardeşimle küçük bebeklerimiz var diye,sonra dış mekan ayarlandi.
Yani biz düğünlerin dış mekan havadar olmasına dikkat ettik.
Mümkün olduğu kadar mesafeli durduk.
Hijyene dikkat ettik.
Ama söylese bişey var. İkinci düğünde Kız kardeşim ve esi maskesizdi .ve biz onlarla düğünden kısa bir süre sonra yemekte falan görüştük. Hatta onlar niye geliyor hemen diye kizmistim.Şükür bişey olmadı.
Bağışıklığıni güçlendirecek takviyeler almaya çalış.kizini kimseye verme. ters bir zaman olmuş. mevsim açısından.en azından dış mekan olurdu yaz olsaydı.