Kızlar kayinvalidemin eşi oleli 5 ay oldu. Eşimle biriyle görüştüğümden supheleniyoruz. Bi WhatsApp fotoğrafına da tlfnda denk geldik gördük fakat ne olduğunu bilmiyoruz tam olarak. Şimdi kayinvalidem uzak yerde oturuyor. Daha önce whatsapi pc ye baglandiginda bildirimleri çevrimdışı yapıp msjlari okunduğunu duymuştum. Yapan varmi. Eşini daha önce böyle takip eden vardı Bi kere bilgisayara WhatsApp Web kurdum Bi daha açılıyor diyorlardı. Net bilen varmi.
Kayinvalidemin whatsapini pcden okuyabilirmiyim
Oyuncakci kadın istediğiyle görüşür çocuk gibi kontrol altında mı tutacaksınız
Oyuncakci neden bakma gereği duyuyorsunuz ki. Kadın bekar istediğiyle konuşur.
Oyuncakci Şaka mısınız ya Kocaman kadın sizin cocugunuz değil. Böyle bir durumda eşiniz takip etmek istese bile sizin onu sakinleştirip durdurmanız lazım. Sizde yangına körükle gider gibi kocaman kadının arkasından iş ceviriyorsunuz. Özel hayat diye bir gerçek var unutmayın bunu
Sanki kocasını aldatıyor sizene yaa istediğinle görüşür kocası ölmüş sonucta bekar yani istediğini yapmakta özgür siz kendi işinize bakın
Bence hic o toplara girmeyin cnm herkesin özeli kendine hem cok kötü bisey yapmış olursunuz. Belkide siz koruma amaçlı tanima amacli ogrenme amacla bakmak okumak istiyorsunuzdue ama bence kaynananiza kendiniz sorun
Oyuncakci Kadının hakkına giriyorsunuz bence her türlü. Var ya da yok bu onu ilgilendirir. Duyupta sizi rezil edebilir hiç girişmeyin böyle şeylere. Eşiniz belki istemeyeceği şeyler görüp okur. Hoş değil
Oyuncakci pes cidden bir insanin ozeline pc den bakmak mi? Sizin Eltiniz vs bunu size yapsa kiyameti koparirsiniz cocuk degilsiniz lütfen yani boyle seyleri yapmayi gecin dusunmeniz bile ayip. Gorusebilir , hayatinda biri olabilir, tekrar da evlenebilir bunlar gayet normal seyler ya lutfen cikin bu kafadan ne var yani. Toplumda neden bu görüş var ben anlamiyorum cidden cocuk sahibi olan kadin tekrar evlenemez, dul kalsa bile evlatlari icin kendini adar evinde durur hayati boyunca kimseyi hayatina sokmaz gibi gibi dusunceler tasiyan insanlarla dolu çevre lutfen bu mantiktan cikin artik ya. Yasini basini almis kadin tamam gercekten ona zarar verecek birseye sahit olursunuz konusursunuz o ayri ama whatsap gorduk pc ye nasil baglayacagiz gibi düşünceler cok yanlis
Oyuncakci Bence siz gelin olarak karışmayın eşiniz konuşsun annesiyle ki yanlış anlamayın ama özel hayat bu istedigiyle gorusur bekar kadın siz eşinizi yönlendirmeyin bir arkadaşım da aynen böyle birşey yaptı kabak kendi başına patladı
Böyle bişey yapmak çok yanlış. Simdi belli bi yaşın üzerindeki kadınları dolandırıyolar kredi çektiriyolar güvenemeyebilirsiniz o konuda haklı olabilirsiniz ancak bunu gizli gizli mesajları okuyarak değil yüzyüze konusarak önüne geçin bence
Oyuncakci meraklı gelin iş başında. Aynısını sizin anneniz yapsa, eşinizde girip mesajları okumak istese hoş olur mu, sizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen bir konu. Eşi ölmüş, belki evlenmek istiyor yeniden, okuyunca ne olacak, çok ayıp gerçekten.
Yorumları beğenmekten yoruldum 👏