Kızlar biz 3 yıl nişanlı 1 buçuk yıl ldir evliyiz bu kadar zaman boyunca cinsel hayatımız çok çok iyiydi eşim aşırı istekli biriydi ben hamileyken ve doğumdan sonra biraz isteksizlik yaşadım ama kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum 4 gün önce eşime gittim özledim seni diye birlikte olduk ama kan görünce vajinamda bıraktık zaten çokta istekli gibi değildi bu sefer boşalmadı yani bidaha hiç gelmedi o günden beri yani ağrısı da mı olmadı anlamıyorum beni aldatmadıgına eminim de bu adam niye böyle yapiyo ya😔😔😔
Eşim 😔
Bugün yine gideyimmi yanına yoksa onu mu bekliyim 😔
Lagerthaaa ağrısı niye Olsun ki boşalmadı diye diyosan banyodada boşalabilir 🤔 valla benimki nerdeyse 2 aydır duruyor yapmadan sen ilişkiden önce niye kan geldi ona bak doktora git eşinde bişey olur belki diyede yaklaşmaz kanı görünce sen doktora gittim bişeyim yokmuş falan dersin yoksa tabi
Lagerthaaa Bence bekle biraz. Erkekler üstüne gidilince herşeyde olduğu gibi yapası varsa da yapmıyorlar. Süslen püslen ama istediğin için yaptığını çaktırma. Ben giyinir kuşanır giderim mutfağa yemek yaparım misal hiç sana diye belli etmem ozaman tıpış tıpış geliyor😃 Kaçanı severler, nazı severler, hayır onlara tatlı geliyor 🙄
Deleted3441 doğumdan sonra kan görüyorum doktor da biseyin yok diyo ama hemen hemen her ilişkide görüyoruz nerdeyse bı iki damla da olsa. Eşim kusura bakmayın ama o kadar azman biriydi ki şimdi bu hali çok tuhaf geliyo
Birmelekannesii öyle yapayim inşallah işe yarar bu adam nasıl dayaniyo ona şaşırıyorum o kadar istekli biriydi ki nasıl duruyo bunca gün
Lagerthaaa ne kadar oldu doğuma
Deleted3441 6 ay oldu doğumdan sonra pihtilar var ilişkiye girdikçe geçer dedi ama hala kan görüyorum doktora gittim yine bisy yok dedi 🤷
Lagerthaaa Belki araya hamilelik falan girince kısa süreli bi soğuma falan gelmiştir. Sende kendini çek bakalım biraz ne olacak..
dönemsel birşeydir inşallah..
Birmelekannesii Sabahtan beri kafamda kuruyorum inşallah donemseldir
Lagerthaaa iş geçim stresi erkekleri gerçekten etkiliyor bide.soguk havalar:) dönemsel m.etme:)
- Düzenlendi
Lagerthaaa o biriken çoktan çıktı canım. Doğum sonrası klasik sorunlar. Yaklassam mi istemiyir mu ay ben çirkin miyim vs hiç girip kendini yıpratma
Saricivciv akşam sordum hep ben geldim şimdiye kadar biraz da sen çaba göster dedi :( bebekten halim kalmiyo zaten benden bekliyomus
Yokdahanelerrr doğum sonrası kilolarımi veremedim Zaten hiç gecelik filn giyesim yok oda benden bekliyomus
Lagerthaaa İnşallah öyledir ya çok üzme kendini canım 🥺
Lagerthaaa giy geceliğini suslen puslen çok karşısına. Cilveli ol biraz. İstekli ol erkekler sever azgın kadinlari. İlk bahaneleri bu oluyor genelde yaklaşmaya başlayınca da yorgunum başım ağrıyor ay karnım ölüyorum sanki gibi cümlelerle sürekli mesaj gönderirse sıç ağzına
Dönemseldir bence ,benim eşim hep böyle araya haftalar girer adam sanki bir şey olmamış gibi devam ediyor
Birmelekannesii bende kendime hakim olamayıp hep üstüne gidiyorum ama ters tepiyor,napıcsm bilmiyorum