• Muhabbet
  • Fikrinize ihtiyacım var(iş yapmak istiyorum)

Slm kızlar. Benim küçükte olsa biraz birikimim var iş yapmak istiyorum. Ancak ne yapabilirim ne yaparsam işimi yürütürüm bilmiyorum. Küçük bir dükkan istiyorum ne iş yaparsam o dükkanın kirasını, giderlerini çıkarabilirim. Eşimde çanta,şal veya aksesuar al ınternet satış yap ilerlersen dükkan acarsın diyor. Çok çevremde yok öyle ne alıp satabilirim sizce kısaca nasıl bir iş yapmalıyım fikirlerinize ihtiyaçım danışacak kimsem olmadığı için buraya yazdım

SWiNDLER önce ilgi alakanıza göre bir yerden başlamanızı tavsiye ederim uzmanlaşabileceğiniz sizi zorlamayan alanlarda olabilir meslek edindirme kurslarına gidip oralardan biraz tecrübe edinebilirsniz hazır giyim eşya süs vs ise düşünceniz arama motorlarından gündemi modayı talep gören ürünleri düşünebilirsiniz

SWiNDLER fenomenlere gönderme sakın. İnstagramın kendi sponsorluk reklamı var, oraya reklam verirsen daha çok satış yaparsın

SWiNDLER bence direk dukkan acip o riske girme esin dogru demis onca hangi is alanini istitorsan biraz bilgi alip deneyimle hatta ondan sonra baktin oluyor düş hayallerinin pesine..

Redkids ne satıcağıma karar veremedim ne alıp satcağıma karar versem sanki gerisi çorap söküğü gibi gelicek

SWiNDLER çevren neye müsaitse neler gider neler yapabilirsiniz oralardan başlaya bilirsiniz örnek bi restoran varsa caddede sizin oraya gidip restoran açmanız olmaz

SWiNDLER çanta satabilirsin 🙈
              Benim hayalim instagramda çanta satmak 😂😂 şaka bir yana çanta tekstiline gidip konuşursun, uygun bir fiyata verirse yapabilirsin. Daha sonra çok güzel sunumlarla çantaları satışa çıkarabilirsin 🙂

Yorumcuanneniz, başlığı Fikrinize ihtiyacım var(iş yapmak istiyorum) olarak değiştirdi.

Sık tercih edilen şeyler olabilir, veya senin severek devam edecegin tavsiye olarak makrome yapabilirsin.

Esmerkiz çevrem öyle yok olanlarda para harcayanlardan degiller 😊

Kuzulkurt gel yapalım beraber 😊 pazartesi ist eminönüne gidip bakıcam bir toplu olarak ne kadara neler satıyolar

SWiNDLER ben de hep işimi bırakıp Pendik çarşıda bir çantacı açmak istiyorum ama nerdeee 😁 kızların dediği gibi instagramda satış yapmak çok mantıklı geliyor ama açıkçası biraz sabır işi çünkü hemen satış yapılmıyor. Sabırla paylaşım yapıp takipçi yakalaman lazım. İnşallah güzel bir iş yapabilirsin🤩

SWiNDLER mesela bir arkadasım bebek kıyafeti satıyordu fabrikadan toptan çok çok ucuza alıp neredeyse 10 katı fiyata satıyordu. Fabrika toptan alışı çok uygundu. Uygun toptan alabileceğin bir yer bulursan güzel kazanç da sağlarsın. Zaten bebek kıyafetine de çok ilgi var daima bilirsin

bankician bende sabır sıfır işte hemen olsun bitsin istiyorum 😊 umarım sende bir gün hayallarini en güzel şekilde yaşarsın