Cicikiz taricat kızım üç buçuk yaşında oğlum 8 buçuk aylık kreş imkanın varsa kreşe gönderirsin 3 yaşından sonra benim kızım eylülden beri gidiyor ve gerçekten çok rahatladım işlerimi halledebiliyirum kucuklede ilgilenebiliyorum ama çok zor oluyor gerçekten tam emzirmeye oturuyorum cisim geldi kakam geldi susadım vs bitmiyor istekleri büyüğün aşırı zorlaniyorum tek başıma Esin yardimcj olursa yap büyük kızımla o ilgileniyor uykusu vs gece kalkınca babasıyla uyur wcye falan o götürür hep sabahları da onun yanına gidiyor doyurup sulayıp okula yoluyorum 12 de 5 e kadar işlerimi hallediyorum
Mutters taricat Allahım uzak etsin uzak öylelerini ..Beter olsunlar yaa vallaha bak acımıyorum böylelerine
Mutters taricat Dua edelim ki mama var ..Onlar boş kokuşup dursun.. 16.10.2019 birinci oğlum 16.11.2021 ikinci oğlum 25 ay var aralarında
Kumruu taricat Yok ya cesaret edemiyorum işte henüz dikiş yerim bile iyileşmemiş ilk doğumdan toparlamadım daha.Oğlum biraz büyüdüğün de istiyorum tabiki Allah nasip ederse
Mutluanne taricat 2.ci çocugu suanlık düşünmüorum çnkü kızım 16 aylık daha küçük ama gecen eşimle beraber olurken içine boşaldı adetime 1 gün kala içine boşaldı hasta oldum tabi ama suan içimde korku var hamile kalırmıyım die inşallah olmaz olduysa da beraber büyürler ama bn tek cocukla zorlanıyorum 2.cü cocukla daha zorlanırım kesin
PiTi taricat oğlum 3,5 yaşında kızım 6,5 aylık çok seviyor kardeşini ne vurması var ne başka bir şeyi gelip gider öper bebeğimmm ömrüm diyip sarılır onu şükür aşıladık. Tek sıkıntı ben çok yoruluyorum ama bir kaç sene sonra rahatım
Flamme taricat üzücü evet ama eltimde kaynımda çok uğraşır bizimle… Düşman gibiyiz sebepsiz yere 🤷♀️ bunun acısını biz küçüklerden çıkarmaları yersiz… Aynı kefeye kendi kız kardeşimi koyuyorum da ben onun mutluluğu ile mutlu olurum… Ama gezip tozsam laf giydiğime kadar laf ederler kaynımla eltim saçma sapan bi ilişkimiz var 7 senedir anlam veremediğim