Kuzulkurt Arkadaşlar fikir soruyorsunuz fikir veriyoruz, bazıları kafasına yatanlara cevap veriyor bazıları hiç kimseye cevap vermiyor, hani nezaketen bir “teşekkür ederim” yazılabilir.
Ask_hosmus Kuzulkurt %1000000000000 katılıyorum sana yorum yapıyoruz beğenip geçiyorlar, yorum yapmasak cinsellik olsa kaynana postu olsa cevap verirsiniz ama derler🙄
_Miniktirtilinannesi_ Kuzulkurt kesinlikle yorum yaziyrm girip girip bakiyrm birşey yok madem görmezden geliyrsun niye paylasiyrsun bnde öyle yapiyrm artık
Kuzulkurt Mehtap93 değil mi ya insan bir cevap bekliyor o kadar yazmışız madem cevap vermeye niyetin yok fikir isteme.
Mehtap93 Kuzulkurt aynen boşa yazmışsın gibi oluyo kendi kendine konuşuyorsun gibi ne istediklerinide bilmiyorlar bence
Kuzulkurt Lavinia_ bende ayıp olmasın diye en azından bir emoji koyarım. Ama fikir sormuşsam yaparım, öyle eğlence amaçlı açılan postlarda cevap verilmese de olur problem değil benim 🙄
Kuzulkurt Lavinia_ @Ask_hosmus dediği gibi sonra derler kaynana, cinsellik postu olsa yorum yapardınız diye. Ee bizi adam yerine koymuyorsunuz ki ne yapalım 🤷♀️
_Miniktirtilinannesi_ Kuzulkurt yazacak birşey yoksa bile gördüğümü okuduğumu bilsin dye emoji falan beğeni yapiyrm cidden bu hayatta en çabuk bizler yaşlaniriz 🥴
Kuzulkurt Ask_hosmus ya kanka lafın gelişi yani bizi bir b•ktan saymıyolar resmen ama fikir sorarken biz en iyisiyiz 🙄
Kuzulkurt Lavinia_ ya ben hiç kimseye görüldü atmak istemiyorum (önceki postumda beğenip geçmişim bazı yorumları eyvallah ama onlara da ne yazacağımı bilemedim hepsine emoji koymak saçma olurdu diye) çok hassasım bu konuda, sanırım minnoş bir kalbimiz var 🙈
Kuzulkurt Lavinia_ bende işte düşündüm düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi, herkese aynı yorumu yapmakta saçma geliyor 😂😑