taricat Kuzulkurt aaaa 😳 kız görmedim nerdeeee normalde ben asla cevapsız bırakmam mutlaka gormemisimdir 🥺
Dilan3019 Kuzulkurt o kadar zahmet edip yazıyoruz bi teşekkür etse gene iyi yada beğensin onada şükür 😄
incilikaftan @Kuzulkurt belli kişilere yorum yapıp cevap aldığım için pek takmıyorum diğerlerinin 😂❤️ 3 5yorumla tatmin olsunlar artık..
bitterdelisi24 Deleted19 bunu bi kaç kişi daha söyledi ama bazen bıldırım gelmıyor , birde ben postlarda cok bakıyorum gözümden kaçan varmı yazmadım varmı dıye kac kere bakıyorum ama bazen goremıyorum gözümden kaçıyor 😞
bitterdelisi24 Kuzulkurt benım iç sesim :)) bak mesela sen bana yazmıssın bıldırım gelmedi sayfaya gırınce gordum .. ne kadar sinir bi durum ya
Kuzulkurt bitterdelisi24 evet uygulamadanda kaynaklı bazen ama herkese cevap verip bir kaç kişiye yapmayanlar var
Kuzulkurt 2minikmucize hayır konu postuma cevap vermeyenler değil, konu postuna cevap verdiğimiz insanlar ve karlılığında bir teşekkür bile alamamak 😏
Dilan3019 Kuzulkurt yazdım seni çiçeğim. Baktım posta gördüm kimse bişey yazmamış ben sana onlar adına teşekkür edeceğim 😄