incilikaftan TombulHatun tombişimmm🥰 benimm sen yaparsında cevap vermezmiyim ama bana bildirim gelmiyor, uygulama güncellenmedigi için postlara girip bakıyorum.
TombulHatun incilikaftan 😘evet arada bana da oluyo ama banane ya benim bildirimlerim gelsin sonra acaba birşey dedimmkırdım da mı bana cevap vermiyolar diye düşünüyorm 😂😂
incilikaftan Orange-woman İşyerimde not defterime yazıcam post açan yoruma cevap vermeyense hemen nakavt.😂
Orange-woman incilikaftan çok iyi ya aklımda kalanlarınkine yazmıyorumda unutuyorum çok sık görmediğim bir isimse hemen bir kara liste yapılsın😂😂
Dilan3019 Kuzulkurt yazdım seni çiçeğim. Baktım posta gördüm kimse bişey yazmamış ben sana onlar adına teşekkür edeceğim 😄
Polyannacilik Kuzulkurt Ah bebeğim bunu ben hapy kidste çok yaşıyorum kadına uzun yazıyorum beğenip geçiyor bidaha yazasim gelmiyor ya 🙄haklısın valla
Kuzulkurt Polyannacilik birde oradakiler çok tuhaf yok kaynana postuna yazdın, yok bilmem ne postuna yazdın. Ömür törpüsü 🤯
incilikaftan Orange-woman hahahah 😂 genelde cevap vermeyen farkettiysen kocasını gömüp eleştiri aldıktan sonra öven kişiler.💃🏽😂😂😂
Orange-woman incilikaftan aynen aynen yorumun ilk 10 içinde değilse asla cvp almıyosun ilk bikaç kişiye laf yetiştirip sonra puf😂🤭