Yasak_elma deleted12 Bende iç anadoluluyum ama biz hiç bilmiyoruz arabaşını.O konya yöresine ait bi yemek.Yöresel yani.
Deleted_1 Aliciasierra biz ilçeye bağlı köyünde kalıyoruz canım hınıs yada karaçobanı duydun mu hiç onlar bizim ilçeler
Aliciasierra Zynpblg merkezi canım babam da altintepe köyü oralı ama doğma büyüme merkezdeydim ben seni neresinden
Kbss 2bebelianakurt künefe, döner, 🌯belen tava, içlikofte, yaprak sarma, kaytaz böreği, samandağ biberi🌶 daha neler nelerr
Fatma3880 2bebelianakurt yaşadığım yerin mantısı sucuğu pastırması meşhur memleketimin köftesi Madımak yemeği katmeri hingeli pezigi meşhur 💃🏻💃🏻💃🏻
Beybibeybi 2bebelianakurt memleketimin şeftalili, havlusu,bıçağı,ipeği, iskenderi, pideli köftesi,tahanlısı,cantığı, hurma tatlısı, sut helvası yemişi meşhurdur.
Fatma3880 2bebelianakurt Sivas doğru ama afyon değil meşhur Kayseri mantısı Kayseri sucuğu pastırması Kayseri bunları ile meşhur kız
Meral22 2bebelianakurt Kütahya ya yolun düşerse görüşelim inşallah ismarlarim bu arada evet Çorum’un leblebisi meşhur biliyorum tavşanlı ya beklerim 🤗🙂