Happy mom&kidste yazılmaz böyle yazıları ayıplıyolar ama benim birilerine anlatıp içimi dökmem lazım mecburen buraya kayıt oldum belki sizler içimi rahatlatıcı bişeyler söylersiniz diye. 2 yıllık evliyim. Evlenmeden önce esim çok istekli biri gibi gözükür öyle sinyaller verirdi. Bende keza evliliğin önemli bir parçası olarak görüyorum cinselligi. Erken bosalma sorunu hep hayatımızda vardı ama bazen 2. yi denerdik. Denemesek bile sanırım ben sorun etmiyordum başlarda. Sonra gebelik doğum falan derken canımın derdine düştüm o kadar ince düşünmüyordum. Ama doğumdan sonra bide burda olsun happy kidste olsun görüyorum kadınlar neler yazmış yok 5 dakika için donumu bile indirmem yok duşa bile girmem yok her gün kocam gelir ister yok en aşağı 45 dakika sürer vs vs. Allahim dedim ben kadınmıyım böyle kadınların yanında? Kendimi o kadar basit ve şanssız hissettim ki. Bunlari yazan insanları düşünmekten psikolojimi yedim resmen. Evet esim iyi biridir ama bi kaç defa bu erken boşalma meselesinin mevzusu açıldı kendisinin üzgün olduğunu kendini tutmadığını çare aradığını falan söylemişti. Üstüne de gitmemek onu kötü hissettirmemek için çok irdelemiyodum ama adamın iyileştirmek adına hiç bir hamlesi çabası yok. Geçenlerde cok yakın arkadaşımla konuşuyordum laf lafı açtı asla kimsenin özeli hakkında konusmam ama cok özür diliyorum kocası 2 posta üst üste yapabiliyormus durmadan. Ben şok oldum ama belli etmedim. Eşim haftada 1 veya nadiren 2 kez iliski olmasını normal görüyor ve bunu zevk için değil tamamen ihtiyaç durumuna dönüştürdü. Oldu bitti yallah duşa. Artık o kadar mutsuzlastim ki ama yinede sevdiğim adamla bisey yasama umuduyla yyaklaşıyorum yine tepkisiz. Çocuğu uyutuyordum belki çocuk uyuyunca ister diye o da yok. Kendi ihtiyacı olursa geliyor tabi. Ama benim ne hissettiğim ne zevkim ne mutlu olmam konusunda cabasiz. Bu erken boşalmadan ötürü bende uzak duruyorum yanasacak gibi olursa iş buluyorum kendime kaçıyorum gecede çocuğu uyutur uyutmaz kendim yatıp uyuyorum. Acaba hata mı ediyorum uzaklaşır mı benden böyle yaptığım için, kafası başkasına kayar mı vs. tabi böyle bisey yüzünden kayacaksa tabiki kaysın yol orada ama bilmiyorum off tek bildiğim çok mutsuzum. İçimden gelmiyor bazı şeyler eşimi sevdiğim halde. Neden ben o kadınlar gibi kadın hissedemiyorum kendimi