Eslm Kızlar merhaba aranızda yeniyim😊 Esra Ezmecinin İz bıraktığın kadar varsın kitabını okuyan çapalama ve tuzlu suyu deneyip faydasını gören var mı? Bir çok kişi faydasını gördüğünü kocasının bonkörleştiğini anlayışlı hale geldiğini söylüyor siz denediniz mi merak ettim😌
TombulHatun Eslm Öncelikle hoşgeldin 😂 bir adam parası varsa bonkörleşir kıt kanaat geçinmeye çalışan adama istersen tuza kaplan neyle bonkörleşecek 😂😂 bana o yüzden biraz saçma geliyor bu olay ya bir arkadaşm aldı kitaplarını tuzlu suyu filan yapıyor aylardır kocada bi değişiklik yok ama kitapları çol güzel diyor kendin için kitabı alıp okuyabilirsin kendinde farklılıklar yaptığın zaman zaten eşinin de dikkatini çeker hoşuna gider ama tuzdu çapaydı ben pek inanmıyorm
Eslm Esmerkiz Ben denemedim Kadın sürekli fotoğraflı ve olumlu dönüşleri paylaştığı için sormak istedim 😅😅
Eslm Tabi maddi olarak orası öyle büyük şeylerle değil illaki hiç çiçek almayan bir adamın samimi şekilde çiçek, yüzük alıp gelmesi de düşünceli bir davranıştır :)) Kitapı okuyup uygulamakta daha etkendir tabi :))
Deleted3441 Eslm ben aldım meraktan evle ilgili şeylerde anlatıyor mesela yatak odasının perdesi kırmızı olsun falan gibi renklerin de psikolojiye etkisi olduğu gerçek zaten böyle gözle görülür şeyleri yapınca faydası olur bence
TombulHatun Eslm tabiki kitap etkili olabilir içeriğini bilmiyorm ama illaki güzel bilgiler de yer alıyordur. Ama sırf Çapaya tuza bağlamamak lazm 😂
Eslm Deleted3441 Aynen katılıyorum 😌 Bu çapalamayı denedin mi peki etkisini gördün mü aramasında konuşmasında felan 🙈 Yorumun içinde teşekkür ederim bu arada ☺️
Deleted3441 Eslm yapmadım fırsatım olursa belki yaparım bizim cinselliğimiz yok bi iki aydır o yüzden istesemde yapamazdım ama denemekten zarar gelmez diğer konular içinde eşim istediğim şeyleri aldığı için öyle birşeye girmedim herkes aldırdıklarını atıyor genelde altınını çiçeğini