Deleted3441 hatırlıyorsa ve mutlu etmek için ufacık olsa bile birşeyler yapmışsa üzülmeyin bu kadar ne güzel ailecek kalabalık olarak kutlamışsınız🥰 ben doğum günlerine önem veririm sadece eşim değil benim için değerli olan herkese pasta ya da hediye gönderir sürpriz yaparım tayinciyiz ailelerden uzağız. Eşim en son doğum günümde ki o da yenilerde oldu otelde yemek ayarlamış masa süslemişler ilgi desen o biçim o bölgede sayılan biri eşim.Yedik tamam dedim artık pasta gelir üfler gideriz eve yok gelmedi Allah Allah unuttu mu ki diyorum içimden😅 sonra oyun salonunda oğlumla oynadık biraz otelin müdürü her daim yanımızda zaten isterseniz bar bölümüne geçelim canlı müzik var dedi eşimde aa öyle mi biraz dinleyip gidelim ozaman dedi iyi dedim gidelim ben doğum günümü bile unuttum zaten çok iyi vakit geçiriyordum solist hoşgeldiniz falan diye ilgili yine bizimle biraz dinledik ortadaki masada tam karşısındayız bir anda doğum gününüz kutlu olsun eşiniz sizi çok seviyor birşeyler dedi pasta geldi şarkı dans herkesten alkış iyi dilekler vs eşim özel bir şarkı istedi benim için öyle harika bir gündü kendimi her zamankinden daha değerli hissettim geçirdiğim en güzel doğum günüydü 🙏🥰