Deleted3441 Akrep evet içimde kaldı onun konuşmasını beklemiştim msj atıp anlattım ona derdimi ne hissetiğimi cevap vermedi birşey olmamış gibi iyi davranmaya başlamıştı ama üstünü kapatmakla olmuyor işte konuşmak gerekiyor
Akrep Deleted3441 bu tarz şeyler yüz yüze daha da ciddi anlaşılır. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Benpempe Deleted3441 eşi reddetmek günah mis cnm geçerli sebeplerde ve esin anlayışlı olunca gunah olmuyormus esim sürekli boyle diyor bana 😃
Deleted3441 Benpempe benimki geçerli bir sebep sanki 😂 şey vardı birde melekler lanet okurmuş bilmem ne
Benpempe Deleted3441 ahaha aynen ya tam hatırlamıyorum bende videosunu falan açmış bana dinletiyo bak bak dinle falan diyo ee napayim migrenim tuttu hic halim yok diyorum manyak ya 😀 allahtan şakasına takılıyo anlayışlı oluyor da yırtıyoruz kenardan😀
Deleted3441 Benpempe 😂 haber çıkmıştı baş ağrısına iyi geliyor diye ağrılara yani seninki görürse onu gösterir sana artık
alonedark Deleted3441 soğudum zaman bıle ayrı yatmadım . Ben eşler arasında yatak ayırmasını doğru bulan bırı değılım cınsellık ıcın reddedebılırım çünkü bencıl bı Kocam var ama yatak ayırmam
Deleted3441 alonedark yani doğru değil bencede ama ne bileyim içimden gelmemişti anlasın diye neyse yine yatağa yatayımda kıçımı döner uyurum 😂
Nurisdeniz34 Bende eşimi reddediyorum edilmeyecek hibi değil çünkü zevk falan almıyorum kendi zevkine odaklı düşün uyuyorum istiyo iki dakika sürecek bitecek bende hayır diyorum çözümde bulamadım çoğu zaman eziyete dönüyor
Deleted3441 Nurisdeniz34 sevişmek sadece zevk için değil bence ben öyle görmüyorum en azından içinde aşk olunca zevk almasanda o yakınlığı kurmak hoşuna gidiyo
Kbss Akrep bizde de ayni sekilde benim yorgun oldufumu bilerek yine de bazen soruyor ben cevap vermiyorum sariliyorum o da anliyor yani bilerek birbirimizi reddetmedik hic yataga küs girsek bile ayaklarimiz birbirine hep değer sabah hicbirsey olmamis gibi davraniriz
Deleted3441 Kbss o normal böyle olsa bende kızmazdım ona ama işte onun aklında başka şeyler varmış ondan yaklaşmıyomuş
BaharPrlk Deleted3441 Yani bence istemeyebilirsiniz , o da istemeyebilir her zaman hazır ve nazır bulunacak değiliz ama yatak ayırmayı doğru bulmuyorum ne kadar küslük olsa da birlikte uyunmalı :)
Deleted3441 BaharPrlk yatak ayırmayı bıraktım dün oda istemeyebilir tabi ama bi erkek 1buçuk 2 aydır yaklaşır karısına bence uzun zaman
Esmerkiz39 Deleted3441 6.yılımıza giricez ne reddettim ne de reddedildim.Yorgunsak anladik hiç teklif etmedik mesela. Atıyorum ben istiyorum ama yorgun oldugunu anliyorum hiç dile getirmem belli etsem kesin o yorgunlukla kabul ederdi ama ben yapmadim eşimde yapmadi. Bayadir gelmeyince yaptim diyorsun keşke sebebini sorsaydin reddetmeden önce 😊
Deleted3441 Esmerkiz39 biliyorum sebebini geçen tartışırken bebek istemiyorum diye yaklaşmadığını söyledi yani sadece bebek için yaklaşıyosa yaklaşmasın zaten düşünüyorum bu zamana kadar olanlar bebek için miydi diye bide bana sevişmek için mi evlendin dedi normalde ben hiç teklif etmem en fazla yaptığım dudağından öpmek olmuştur
Esmerkiz39 Deleted3441 Ohoooo o zaman haketmiş bu yaptigini. Sevişmek için mi evlendin ne ağır bir cümle ya terbiyesiz. Günahsa günah ayırmakla iyi yapmissin ne diyim insan eşine bu cümleyi kurar mi. Çocuğa gece gündüz o mu bakacakmis? Bir sperm ile bitmiyor deseydin olay.
Deleted3441 Esmerkiz39 bida yanaşırsa bende ona sevişmek için mi evlendin diycem erkeklere bebek sahibi olmak kolay tabi 😣
Trendyol Deleted3441 bana gore eslerin kuslugu (asiri buyk soruar yoksa) yataga kadardir.ayri yatmaniz cok cok yanlis.bu sekilde araya daha cik sogukluk girer.