kelebekk506 Nazen bende öyle diyorum esime o da yok anam safligindan agzindan birsey durmuyo cahil diyo namaz kiliyo anam hem kötülük aklina gelmez diyo
Nazen kelebekk506 keşke her namaz kılan çok iyi olsa eşiniz de kusura bakmayın düz mantık cebin kaynanm da namaz kılar kuran okur ama gel gelelim arkasından konuşmadığı iftira atmadığı dalga geçmediği birbirine düşürmediği insan yok Allah ıslah eylesin böylelerini
_Vega kelebekk506 bizimki de saf cahil diyordu sağolsun kaynana kendi topuğuna sıktı herkes gördü gerçek yüzünü piç gibi kaldı ortada. ilahi adalet🙏
deleted77 kelebekk506 sizde bariz kültür çatışması da var ve anlattıklarınız da normal değil, eşiniz ile birlikte evliliğinizi bir gözden geçirip, çift terapisi düşünebilirsiniz tamamen genel postlarınıza istinaden bu önerilerde bulunuyorum 🙏🏻
kelebekk506 deleted77 gitmezler cok bilmisler asla kendi pisliklerini asagiya vermiyorlar bunlari çevreden de sevmeyen cok bizi kiskaniyorlar diyorlar herkea bunlari kiskaniyormua çekemiyormuş
kelebekk506 Nazen cocuklarini da köle sanmalari yok mu sütümü haram ederim demesi hele boklu kokarca karı
Nayino kelebekk506 Herkes birgün birinin kaynanası olacak. Ben herhalde o cadı kaynanalardan olurum 😂😂😂yani yemiş içmiş gezmiş dolaşmış tamam ama en ufak açık da olmayacak ev temiz olacak düzenli olacak pasaklı olmayacak oğluma iyi bakacak damat doğru düzgün çalışacak ailesine dört dörtlük bakacak kızımı üzmeyecek başı boş gibi davranmaya ak 🤣😂😂😂😂tabi oğlum gelinimi kızım damadımı üzmeyecek.. Ben kesin kötü kaynana olurum ya
kelebekk506 Nayino bence sen kendini bilen çalışkan bende varsa onda da olsun diyen sorumluluk sahibi titiz kaynana olurdun. Temiz duzenli kaynanayi kim sevmezki
Nayino kelebekk506 Ne biliyim ya yazdıklarımı okurken kendi kendimden korktum. 🤣🤣🤣Ama hem arkadaş gibi olmayı hem o arada mesafeyi korumayı çok istiyorum. Kıskanç değilim oturduğum koltuğu alıp gitse bişry demem ama saygısızlık pisliğe falan da tahammül edemem herhalde
kelebekk506 _Vega bende bunu istiyorum kendi topuguna sıksın istiyorum nasil olacak biraz ders verir misin 🤣
_Vega kelebekk506 ben bişey yapmadım ki kendiliğinden gelişti herşey😅 Ama her yaptığını aynen eşime söylerdim hiç saklamadım. hiç de fazlasını söylemedim. zaten yalan söyleyen biri değilim eşim bilir ama annesi yalancıdır çok defa yakalayıp inanmıyorum ya bu yaşta bir insanın böyle yalan söyleyeniliyor olması midemi bulandırıyor dedim eşime utanıyordu ama bilmesi iyi oldu. Kadının da içi fesat olunca allah yardım etti herhalde kurtardı beni. Ama hiç lafımı esirgemedim. Saf o cahil dediklerinde siz öyle sanın salağa yatıyor bildiğiniz sinsi kadın diyordum. Haklıymışsın dediler. allah ayağına dolandırsın tüm kötülerin🤲
kelebekk506 _Vega sen annesine oyle deyince yada direkt kocana anan şöyle boyle deyince sana tepji vermiyor muydu dovmeye üstüne yürüyor muydu kapiyi göstermiyo muydu sana???? Senin kaynana brnim kaynana mi acaba ya 😂😂😂anca bu kadar anlatilir benim kaynana kadın varya sanise de yalan s.çıyor oyuncu
_Vega kelebekk506 yok adam annesini bilmez mi kapıyı gösterse durmam zaten o kadının arkasında durulcak tarafı yoktu ki.. kocadan yana şanslıyım şükür. Başka kadeşi 8lsa kesin o derdim ama tek çocuk😅 burda gördüğüm kadarıyla hepsi aynı ama. Ualan sıçıyor çok doğru oldu🤣 ben yalan ağzına yuva yapmış diyordum hastalık derecesinde😅😅