• Güzellik & Bakım
  • Sarı Saç Pişmanlık Mıdır ?💆🏼‍♀️💇🏼‍♀️✂️

Kızlar son birkaç senem hep ışıltı ile geçti bi ara ombre yaptım ama bu kez sarışın olayım istiyorum dip kumral başlayıp aşağı doğru baya baya sarı saçlarım olsun ama kaşımıda her ay boyamam gerekecek yattara gibi dolaşmamak için 😂😂 Çok mu yıpranır çok mu emek ister makyajsız hep hasta mı görünürüm bunlar hep soru işareti kafamda 😀 Sizceee ? Yoksa amaan ölümlü dünya boya gitsin mi diyorsunuz

Hem çok yıpranıyo hemde çok bakım istiyo ya

BaharPrlk sarı sac cildine goreyse ,cilt alt tonu onemli ,bakımlıysa yeteri kadar vakit ayırabiliyosan sacına ve kendine mükemmel .sarıyla ya vezir olursun ya rezil. 😂tabi birde sarının tonu ve kuaför de cok onemli .yine her sarı güzel degil ve her cilde olmaz .son olarak sac rengin de onemli .sacını istedigin renge getirene kadar mahvediceksen hic yapma bence .renktense saglıklı sac daha güzel .renk istedigi kadar güzel olsun sac yıpranmıs kötü olduktan sonra bos ..

BaharPrlk Eger kapalıysan asla pişman olma😂
    Ben kafamı mora bile boyamistim kapalı olduğum için rahat takiliyordum boya konusunda

BaharPrlk bende Perşembe günü ombre yaptircam sarı vazgeçilmez yaa😂

BaharPrlk sarı candır arada kaçamak renklerim olsada asla vazgeçemiyorum boyat gitsin

BaharPrlk benim yaptığım en büyük pişmanlık….bide bağımlılık yapıyor bir kere sarı yaptın mı kopamıyorsun…desen ki her ay düzenli dip boya bakım yaptırırım, hep makyajlı olurum..hep fön çekerim ferden buyur yaptır 😂😂🤣😅

BaharPrlk aşlahım benimki sarı demeye bin sahit cok cirkin bende bakımlı insan degilşm saclarım benç kurtarın diye bagiriyor