Polyannacilik taricat evet bizde Bulgar gocmeniyiz macirim , kirklareliliyim aslen , İstanbul’da doğup büyüdüm ama 7 yıldır Düzce’de yasiyorum 🥳🍀🍯
Lavanta123 @1bbby Gonya: Konya Alettirik: Elektrik Kiyat: Kağıt Garannık: Karanlık Aba: Abla Böcü: Böcek Bülüç: Piliç. Güccük: Küçük Gumpir: Patates
Deleted19 Lavinia_ ben İzmir’de doğdum büyüdüm ama aile kendi ailem karışık .Eşimin ailesi öyle her dilden var yani 😄
Deleted19 Lavinia_ evet ☺️Başlarda cok Fransız kalıyodum konuşmalara kayınvalidemlerde şimdi alıştım bülbül gibi eşlik ediyorm onlara 😄
Lavinia_ Deleted19 nereliler ki ? ☺️ Aslın da yeni dil ve yöresel şeyler öğrenmek güzeldir. Benim de her dinden,her dilden arkadaşım var bir Arap kaldı 😂😂
Deleted19 Lavinia_ Kayınvalidem Konyalı kayınbabam Antalya yörüklerinden 😄Karmakarışık konuşuyoruz işte evde 😂Bide yörükler cok farklı konuşuyo ay ilk hiç anlamıyordum ya hiiç 😄
Lavinia_ Deleted19 bir Arap tanıdığım yok cidden Türk, Kürt, Gürcü,Rus, ingilis,suriyeli bir Arap bulamadım 😂😂
Deleted19 Lavinia_ Evet ya .Yıllar önce lise Zaman’larımda bi uygulama vardı kore sohbet uygulaması ismini hatırlamıyorm ordan arkadaşlarım Kore’den çocuklarla konuşuyordu birbirlerine aşkı ilan falan ediyorlardı 😄Dil bakımından gelişmelerdi baya 😂