Cicikiz rica ederim böyle uzun uzun yazdıktan sonra geri donus alınca cok mutlu oluyorum bosa gitmiyor emegim😂🤗🌸once kendini düsünüceksin mesela hala eşime mi gosteriyim ilk diyosun .ilk onceligin eşin .tabiki ona deger ver ama once sen kendini değiştirmeye bak .kendine bak ki kendini sevesin .neseli ol şüpheleri bırakmaya calıs .eşini de kendini de sıkma. aklına bisey geldimi yanlıs yapmak istese ben mi engellicem sanki o beni kaybeder de .kendine güven getir. eşin de gorsun ki herseyi sen degilsin. böyle sanki eşine mecbur ve baglısın gibi oluyor o zaman insana güven geliyor ben ne yapsam bu bırakmaz kendini de hice sayıyo sonucta oluyor. hersey sende bitiyor. etrafına bak kendine bakan düsünen daha rahat olan kadınlar daha mutlu esleri onların pesinde fark ettin mi ?yada mesela ilişkide biri birinin üstüne daha cok düserse karsıdaki daha rahat .bir taraf cok rahat bir taraf tam tersi oluyor fedakar oluyor daha mutsuz oluyor vs vs .bunları kendine ornek bil .neseli cıvıl cıvıl ol eşine takıl arada nazlı ol bakımlı ol kendini düsün özgüvenin olsun eşin de sende eglen ,herseye anlam yükleme .bunlar hep senin için eşin için degil.ben ilgi istiyorsam bile surat yaparak hıh bana ilgi göstermiyor diyerek tepki vermem mesela. ornek veriyorum öpmesini mi istiyorum giderim birden kafasına dokunur yanagımı optururum yanagımı getiririm fln hem o gülüyor moralimiz bozulmuyor. sırf kendimi üzmemek için böyle yapıyorum niye triplenerek kendimi üzeyim ki ne gerek 😂bu bir ornek tabi .birde eşini kısıtlama sosyal medya konusunda.. diger sey de ,eşin bana mecbur denmesin de bir hatada beni siler olsun.ve kendini suna alıstır içinde kötülük varsa bırak yapsın ki o yüzünü gor boşuna zamanın gitmesin emegin gitmesin o seni kaybeder ,düsünce yapını değiştir .kimse kimseye ne mecbur ne dünyadaki tek insan.bu dediklerimi de eşin için degil kendin için yapacaksın.son olarak da sunu dicem tüm ugrasın eşin olmasın o zaman kafanda kurarsın tabi kendine ugras edin kendin için biseyler yap ..