• Sağlık
  • Bacagımı incitim yoksa kışlar bi bakın

Cumartesi günü biraz spor yapıyım dedim ama suan sag bacagımı hissetmiyorum kalcamda bi sancı var harelet ettiremiyorum toplayarak yürüyorum ne kaldırıyprum ne indiriyorum bacagım cok kötü neden olmustur🥺🥺

Ozge49595 ters bi hareket yapmış olabilirsin. Yada Bacak hareketi çok yaptıysan onunda ağrısı oluyor. Isınmadan bacak hareketi yaptıysan ağrıması normal.

Ozge49595 kas ağrısıdır canım bir haftaya geçecektir korkma. Ama spor yapmayı bırakma bu şekildeyken bile devam et ara verirsen bidahaki yapışında tekrar ağrır hamlarsın. Oturup kalkarken falan ağrı olacaktır incitme değil yani 🙏🏼

Ozge49595 akrepin de dediği gibi bırakma devam et kuzum zamanla geçer. Ama dikkat et önceden bi ısınma hareketleri yap evde yapıyorsun herhalde sporu. Evde yapıyorsan olduğun yerden yürüyüş yapar gibi hareket yap bacaklarını aç kapa sonra sporunu yap.

Ozge49595 Spora yeni başladığında ilk zamanlar kas ağrıları olur. Isınmadan spora başlama, bu çok önemli. Hem kas ağrısı daha çok olur hem de sakatlanma riskin artar. Ağrın uzun sürerse mutlaka doktora git.

Dilan3019 evet korktum sprou bıraktım bisey olacak diye suan annemdeyim evime gecince spora baslıyacam

Akrep cok tesekür ederim korkmustum istemsizce zarar mı verdim diye suan annemdeyim evime gecince sğora tekrar baslyacam

Redkids cok cirkin sıfata giriyorum allahım koca memelerimle olmıyor ay rezilik😩😂

Ozge49595 yok kiz ondan degil gecenlerde yapisti kompuyor serefsiz seytan diyor al kes kopar yazmistin ya😂 ikisi bir gozumun onune geldi kac kilosun ki? Diyetisyene gittjn mi?

Ozge49595 Bizde hamlık olmuşun derler ona 😊Yani kas agrısı bende bi anda spora falan başladığımda oluyo

Ozge49595 ya kıyamam senin neden hiç bi işin rast gitmıyo :) hep bi olumsuzluklar..
                  ısınmadan mı spor yaptın paldur kuldur :) Allah korusun biyerine bırsey olur..
                  Mekık bile cekıceksek önce 5 taneyle başlarsın :) yavaştan al 🍃✨❤️

Redkids en son 80 kiloydum ama suan bilmiyorum esim sanki verdin diyor bilmiyorum diyetisyene gidemedim daha ama yememe dikkat ediyorum