- Düzenlendi
Kızları şuan la Vie est belle kullaniyorum kokusu biraz şekerli gibi o yüzden değiştireceğim, hypnotic kullanan varmı? Kokusu nasıldır. İddialı feminen kokuları seviyorum 🥰
Kızları şuan la Vie est belle kullaniyorum kokusu biraz şekerli gibi o yüzden değiştireceğim, hypnotic kullanan varmı? Kokusu nasıldır. İddialı feminen kokuları seviyorum 🥰
mamacita bacım bi parfüme sırf kokusu için bu kadar para verilir mi😂
Kirmizibalon aşkm ben Dior jadore kullanıyordum kurdan önce fiyatı 1000 kusurdu ama çok uzun süre kullandim çünkü bir fıs yetiyor ve ev buram buram kokuyordu, ama şuan fiyatlar arttı alamicam galiba🙄
Rouge kız “de marly delina la rose” güncel fiyatları orda ne kadar acaba çok merak ettim şu an 🙊
taricat Bargello 193
Redkids sorma 😬
yeni yıla girerken aldım vallah indirimden iki adet 🤩
Rouge burda güncel 3500 🤦🏼♀️ denemelisin 😍 ben başka parfüm kullanamıyorum resmen bağımlısıyım 😬 ama ciddi çok soran var hangi parfüm diye ve bu güne kadar beğenmeyen çıkmadı 🤩
Redkids Beymen harici almıyorum çünkü bir defa aldım ve resmen orijinal değildi 😢 indirim kuponum ve yıl sonu indirimi ile aldım 🥳 sanırım yakında 14 şubat için bir indirim olucak değerlendir 🤩