Kızları şuan la Vie est belle kullaniyorum kokusu biraz şekerli gibi o yüzden değiştireceğim, hypnotic kullanan varmı? Kokusu nasıldır. İddialı feminen kokuları seviyorum 🥰

Kirmizibalon aşkm ben Dior jadore kullanıyordum kurdan önce fiyatı 1000 kusurdu ama çok uzun süre kullandim çünkü bir fıs yetiyor ve ev buram buram kokuyordu, ama şuan fiyatlar arttı alamicam galiba🙄

mamacita once Türkiye fiyatlarına baktım sonra parfümleri söylemekten vazgeçtim .ben almanyada yaşıyorum burda olan tavsiye edebilicegim o kadar güzel kalıcı ve uygun fiyata parfüm var ki ama yapamıyorum 🥲

Rouge hiç birşey alamiyoruz kahretsin ya. Neye baksak maasimizin yarısı, tamamı. Dün espresso makinası almak için AVM gittim, geçen sene bin küsur olan makinalar 3500 4000 olmuş..

Rouge kız “de marly delina la rose” güncel fiyatları orda ne kadar acaba çok merak ettim şu an 🙊

Rouge burda güncel 3500 🤦🏼‍♀️ denemelisin 😍 ben başka parfüm kullanamıyorum resmen bağımlısıyım 😬 ama ciddi çok soran var hangi parfüm diye ve bu güne kadar beğenmeyen çıkmadı 🤩

deleted77 nerden aldin ? Nerde vardi indirim ben göremedim o yüzden almadım alana kadar dişari cikmicam😂

Redkids Beymen harici almıyorum çünkü bir defa aldım ve resmen orijinal değildi 😢 indirim kuponum ve yıl sonu indirimi ile aldım 🥳 sanırım yakında 14 şubat için bir indirim olucak değerlendir 🤩