Nietzsche, başlığı kizlar acilll lutfeen(hamileyken sakız yutmak) olarak değiştirdi.

mariaa ciddi soruyorsan bir zararı olmaz tabiki , o duydukların hurafe.

mariaa bebeğin sakız çiğneyerek doğar 😅😅 bebek nerdee sakız nerey3 gidiyor Allah aşkına 🙃

Kirmizibalon canim ben bu gun fast food yedim mc donalds bide cola ictim ( biktirdim sizleride🥺) bi zarari olurmu? en son 2 hafta once yemistim

mariaa ya herseyin fazlası zararı abartmadan sürekli yenmedigi icin bi zararı olmaz hamilelik bi hastalık degil ki kendi hersey kısıtlayasın canın celtiysr zararlu bisey degilse nefsini köretmek icin yiyebilirsin sakınma korkma ye istedigini kolada fazla icmemeye bak sadece cok isteyince nefsini köretmek icin bi cay bardagi ic yada gezını biraz kacır ic hicbiseycik olmaz sakızdan bisey olmaz bebis rahimde midede degil

mariaa minnik mercigin saglıkla gelsin gününde saatinde güzel anne tatlı canını sıkma mercimekde üzülür sonra🥰🧚🏻‍♀️🤗

mariaa o kadar heyecanlanman normal ki ama dediğimi yap yaptığımı yapma zararlı şeyleri yiyip içmemeye çalış vitaminlerini al ben fast foodla büyüttüm bebeği 😂 çalışıyordum ve o halde yemek yapamıyordum hep dışarıdan yiyorduk çok şükür bi sorun olmadı ama yaptığımı yapma