MonaaRosaa deleted77 ahh aynı benn… Ne kadar güzel sakladıklarinız. Nasip olurda bir bebeğimiz olursa ben de saklarım kesin böyle şeyleri
MonaaRosaa TombulHatun Yaa annenizin eskiden kalan bir hatırası çok güzelmiş gerçekten 🌸 nasip olur inşallah isteğinizi gerçekleştirmek🌸 Saklanilan şeylerde en beğendiklerimden oldu bu gerçekten 😀
TombulHatun MonaaRosaa teşekkür ederim 😘 annemin düğün davetiyesini de saklarım 😂daha çok var da benim de en sevdiklerim bunlar
MonaaRosaa Rouge aa bunlar çok ilginç gercekten ama.gelin de ona sorun hatıralarını o zaman ona hissettirdiklerini 🤗😂
MonaaRosaa ZRaporu haha çok iyi 😂😂 benim kendi 20′liklerimi bile saklamak aklıma gelmedi esiminki şurada dursun 😂 mutant disi benzetmesi çok güzel 😂😂
ZRaporu MonaaRosaa gerçekten mutant dişi gibi ya kocaman nasıl çıktı oradan o dişler ben anlamadım 😁 saklamak istemesi benim gönlümü okşadı valla seviyor bu çocuk beni dedim o an 🙈😅 çekilirken bayılacak gibi oldu hatta ben kendi halimi bırakıp ona üzülmüştüm ay ne masummuşuz yaaaa 🙈😍
MonaaRosaa Yasak_elma çok güzel yaa 🤗 isteyen herkese nasip olsun böyle hatıraları saklamak inşallah 🤗
MonaaRosaa TombulHatun çok isterdim bende annemin davetiyesidir düğününde kınasında kullandığı bir şeydir ama maalesef fotoğrafları bile yok 🥲 gerçekten çok güzel sakladiklariniz🌸
Zynpblg MonaaRosaa ayy bende eşimin bana aldıklarını kıyamam atmaya bi gün küçük Bi kağıda seni çok seviyorum yazmıştı yatağımın üzerine bırakmıştı onu 10 sene geçmesine rağmen hala cüzdanımda saklarım
MonaaRosaa Zynpblg eşlerden gelenlere ayri bir zaafımız var kadınlar olarak ben de asla kıyamıyorum onunla bağlantılı olan şeyleri atmaya
Zynpblg MonaaRosaa bende atamıyorum Bi gün bana mektup yazmıştı ilk evlilik yıldönümüzdu saklamış evde aradı sana bisey bıraktım bak oraya dedi bende buldum okudum çok duygulanmistim hala saklarım o mektubu. Asıl komik olan şu evde hiç kağıt yokmuş gibi ziraat bankasından Bi kağıt vardı onun arkasına yazmıştı hala gülerim buna😂😂
MonaaRosaa Zynpblg Allah’ım ya 😂😂 o da anısı işte çocuklarınıza anlatırsınız babanız böyle bir romantiklik yaptı ama nasil yaptı 😂😂😂
Kumruu MonaaRosaa gebelik testim,oğlumun ilk saçı,ilk kestiğim tırnakları,göbek kordonu,hastane de giydiği zıbını,gelin kuşağım,tacım,ayakkabım……. Bir sürü şey 😆
MonaaRosaa Kumruu bende de var valla hepsi arkadaşlarım gelinliklerini falan hep sattılar bir ben kıyamıyorum herhalde 😀
deleted77 MonaaRosaa öyle de var sıfır dan 5 e kadar 😁 ama ilk takılan bezlerinde mekonyumunda hatırası başka 🤩
camguzeli MonaaRosaa yok yok değilsin 😂 onun hiç birşey saklama huyu yok ama ben hep saklamışım. Akşam işten gelince bir hesap sorayım kaos çıksın biraz 😀
MonaaRosaa camguzeli ben de Eşimin tepesine çökebebilirim sana sunu almıştım sana bunu almıştım nerede saklıyor musun diye 😂😂