Kızlar 1 doğum yaptım 2 yıl emzirdim bitti hala daha oluk oluk saçlarım dökülüyor ne yaptıysam geçmedi kan değerlerim normal ama hala aşırı şekilde saçlarım dökülüyor kullanmadığım saç serumu şampuan kalmadı Allah aşkına en hızlısından bi sonuca varan varsa yazabilir mi en son siirt bıttım, çam telebenti kalıp sabununa kadar kullandım lütfen yardıııımmmm kel kalıcam🥵🥵🥵🥵🥵

Tesettürlü biriyim saç hava almıyor diye dökülüyor diyen doktorlar oldu fakat hergün 7/24 başörtüsüyle gezmiyorum Kİ dışarı çıktığım zamanlar 3-5 saat kapalı kalıyor

Bulutz off bende aynı dertten muzdaribim ama sadece Şampuan veya kan değerleri etkilemiyor tarama,kurutma,saçımızı toplama şekline kadar etkiliyormuş dökülmeyi bende evde 7/24 açığım ama yine de dökülüyor akışına bıraktım durmadan saç topluyorum evde üstelik saçlarım toplu durduğu halde açık bıraksam ne olur bilmiyorum 🥲

Bulutz istersen sana kargoyla göndereyim ürünü gerçekten çok etkili ya benim de saçım çok dökülüyordu anında durdu ilk kullanımda ciddiyim bak denemek istersen yaz vallahi memnun kalmazsan bana geri gönder ben kendi cebimden öderim paranı 😄

Bulutz hic kimsenin dedigi ürüne bakmicaksın o sampuan onerdi bu sampuan onerdi derken sacını iyice mahvedersin. aynı seyi yazmaktan yoruldum ama nedeni bulucaksın vitamin kan demir saglıksal mı yoksa sac tipinden kullandığın içeriklerden mi ?bulucaksın. ornegin senin sacın ince diyelim sen silikon ve benzeri içerikler içeren ürünlerle saçlarına iyice yüklenip hem gozeneklerini tıkıyosun hem sacını ağırlaştırıp yükleniyosun ve dökülüyor. yada tam tersi senin sacın kuru ve kalın sen yeteri nemi yada baska ihtiyacını gideremiyosun .daha bir cok neden sayabilirim sen araştırıp bulucaksın artık kendine gore ürünler .ve içten destekliceksin .yoksa cok ugrasırsın .bakımı seven ama içerik ihtiyacını ve cildini tanımayan insan cok .biri bisey oneriyor hurra alıyor deniyor içinde ihtiyacı olan içerik varsa cildine goreyse tesadüf tutuyor hemen herkese alın diyor. biz napıcaz atlamicaz hem cebimize hem cildimize yazık

Bulutz Ben bir arkadaşın önerisi ile şampuanın içine vitamin karıştırıp kullandım iyi geldi ya dökülmem giderek azalıyor

Bulutz benimde öyle hem kendş saclarımı yoldugum icin hemde asırı stresten dökülüyor diye tahmin ediyorum kafamın cogu yerleri acıldı

Bulutz Kan değerlerin normalse temiz içerikli şampuanlara yönelebilirsin. Zigavus extra plus önerebilirim. Dış gebelik nedeniyle kemoterapi iğnesi olmuştum. Ciddi dökülme yaşadım o dönem. Abim eczacı, onu kullandırtmıştı bana. Çok iyi olduğunu söylemişti. Gerçekten kısa sürede dökülme durdu. Vitamin karışımları da kullanabilirsin.

Halalles diye bitkisel şampuan varmis bende onu aldim merak ediyorum gelmesini dort gozle bekliyorum

Bulutz restorex sampuan kullaniyorum. Icinede evingen bepathen ve bemiks ampullerden kirip kullaniyorum. Ben cok faydasini gordum

Loveislove Aldım bende ondan tamamen reklam amaçlı bir ürün zerre işe yaramadı reklam olduğunu da zaten şurdan anlarsınız içinde bitane kağıtta eğer bizi paylaşırsanız bi sonraki ürününüzde indirim uygularız vs vs vs saçmalıktı Oda

Bulutz oylemi iptal etsem parayi geri yatirirlarmi acaba sayfalarinda cok yorum gormustum

Bulutz eczaneden alabilirsiniz. Ben gidip sağlik ocaginda yazdiriyorum en son 3 kutusunu 16 lira gibi biseye almistim yazdirinca daha uyguna geliyor