Kızlar selammm malum kışın yüzümüz cildimiz çok kuruyor bildiğiniz iyi bir yüz nemlendiricisi var mı
Bildiğiniz en iyi yüz nemlendiricisi
Canım bilmiyorum cildine göre seçim yapmalısın bunu da burda @Rouge dan öğrendim o yüzden şunu kullan bunu kullan diyemem 🥲bu arada kişisel bakım postlarinda direkt sana bildirim gitmesi gerekiyor bence Ardle’cigim 🤭ben madeleb kullanıyorum nemlendirici niyetine karma Bi cildim var
Olalaaa bioderma
Cicilibicili doğru haklısın canım
Cicilibicili ne tatlısın sen ya 😍bakım postunu gordukce geliyorum hemen 😂insanların parasına en cok da cildine yazık alıp alıp deniyorlar tesadüf biri tutana kadar yazık oluyor gerek yok. @Olalaaa cilt tipin ne herhangi bir cilt sorunun var mı varsa ne?
Olalaaa Dediğim markayı kullanırsan 100 saatlik nemlendirme etkisi olduğu söyleniyor içerik olarak. Ben çok faydasını gördüm. Ayrıca zayıf olduğum için gözlerim yorgun ve soluk gösteriyor yüzümü onun içinde göz kremi kullanıyorum. Göz çevresinide çok canlı tutuyor oda loreal in öneririm
Nemlendiricimin ambalajını çıkardığım için linkini bırakayım, https://ty.gl/c8neuoffli
Olalaaa hindistan cevizi yağı daha çok saç icin kullanılır diye biliyorum ben surekli sac diplerime uygularim bende bioderma atoderm krem var cok guzel nemlendiriyor ve asla bitmiyor cunku 500 ml onun disinda memnun kaldığım ürünler kuru ciltte genelde su bazlı oluyor ferah bi his veriyor senin icin sıralarım onlari arastir
1- Bioderma Atoderm cream
2- Loreal Paris Nem terapisi AleoVera
3- Neutrogena hydro boost ekspress
4- CeraVe nemlendirici losyon
Olalaaa cok doğru kırışıklık ve vücut için de catlaklar için nemlendirme sart. cilt problemin yoksa sıkıntı yok olsaydı daha dikkatli ürünler söylicektim. Clinique cok iyi kiehls cok iyi nivea bile olur hele iki kere sürersen👌Cerave bioderma vichy daha bir cok marka var ama pul pul dokulmesin istiyosan tüm görevi kreme yükleyemezsin .nemlendirici bir tonik yada esans sart. birde nem maskesi almalısın bir tane haftada bir maske hergün nemlendirici tonik ve krem ,sonra bebek poposu gibi cilt .kuruluk sadcee kırıstırmaz renk eşitsizligi de yapar cildinde ..tonik su ya o yüzden nemi destekliyor cildin suya neme ihtiyacı var
Son olarak Hindistan cevizi için bisey dicem saca da yüze de uygulamayın tavsiye etmem. bir kere sactan cıkarıcaz diye sürekli sampuan basıyoruz yada sac kuruyken şampuan sürüyoruz daha kuruyor .yağın hicbir anlamı kalmıyor. birde gözenekleri tıkayabiliyor bu da sondu
Rouge kuaförüm bana saç kremi kullanarak saçlarını kurutmuşsun dedi 🤦🏻♀️🥲 serum önerdi saçıma o uygunmuş ben hangi serumu kullanayım bilmiyorum bunun için ayrı post açmayayım sorayım dedim kuzum ya. Saçlarım ince telli bakır rengiydi kendim kumrala boyadım daha fazla katlanamadım o renge haliyle epeyde yıprandı. schwarzkopf saç kremi Kullanıyordum oda kötü gelince şampuana kaldım sadece 😂🙈
Akrep evet ya haklı bende sac kremi hic sevmem mahvediyor onun yerine sac maskesi kullanıyorum .hatta cogu zaman sac maskelerini sac kremi gibi uyguluyorum .serum tek basına yeterli olmuyor hep ama serumda da şöyle sıkıntı var içerik konusunda uygun fiyatlılar yararlı seylerden cok kısıyor .o yüzden uygun fiyatlı zor ama skinfood güzel kerastase davines gibi markalar iyi ama senin dikkat etmen gereken tüm sac ürünlerde silikon ve onun gibi içerikler olmaması yoksa sacını daha yıpratır ağırlaştırır zarar verir.sac yagında sampuanında da oyle hepsi ..
- Düzenlendi
Rouge kerastase çok duydum ona bi bakayım olmadı. Böyle şeylere verdiğin paranın dönüşü güzel olunca boşa gitmiyor nankör değiller yani. Birde uzunca zaman kullanıyorsun gözün görmüyor verdiğin parayı. Ben evde saçlarım açık gezmeyi çok severdim ama öyle yıprandılarki hep örüyorum yada ev topuzu yapıyorum 🥺 kendi saçlarım uzasa şu boyalı kısmı kestirip atsam diye gün sayıyorum