bankician bebeğim doğduğunda ilk 2 gün emzirebildim sütüm vardı ama çekemiyordu sanırım ve boşaltamıyordu göğüslerim taş gibi olmuştu hastane tipi süt sağma makinesi kiraladım çünkü tek göğüsten onun 3-4öğünlük sütü çıkıyordu sağmasaydım zaten mastit olurdum kesin ilk 2.5ay sadece anne sütü verebildim ve bunu da sadece sağarak yapabildim sonrasında memelerim iyice yumuşadı hamilelik öncesiyle şuan ki göğüslerim arasında dağlar kadar fark var yumuşayıp sarktı sütüm artık sağdığımda 10cc yi geçmemeye başladı bebek memeyi başta reddetti zaten çok zordu şuan 4 aylık olduk 1.5 aydır mama ile devam ediyoruz ben gerçekten çok yoruldum ve uğraşmak istemiyorum hem fiziki hem psikolojik olarak çok yıprattı süt olayı 🤷🏻♀️ Sizi kötü etkilemek istemiyorum bunlar benim yaşadıklarım ve birden fazla ebe takip ediyorum yumuşamış meme kesinlikle süt yok veyahutta azalmış demek değildir deniyor tekrar süt arttırımı için yapılması gereken tek şey emzirme deniyor devamlı emzirmeye çalışın ben süt çayları maltlar bilemem neler hepsini içtim tık yok 🥲 sütünüzün yeterli olup olmadığı bebeğin kilo alımından belli olur zaten doktorunuz söyler size gün içersinde yeterli şekilde çişli bezde çıkarıyorsa yetiyordur