Kızlar ilk 3 ay Molfix kullandım bebeğime sonra da bebem naturale geçtim hala kullanıyorum ama ne getirde ne hızlı markette bebem natural bezi yok ürün bulunamadı diyo daha önce çok sipariş vermiştim ? Bide bebem naturalin kalitesinde olan bez varmı onerebileceginiz hemde uygun fiyatlı a101 deki bezleri kullanmadım pişik vs yapar diye korkuyorum.
Bebem natural??
Slepy pişik yaptı bize onu da alamıyorum
Bim veya a101 bezi kullanan varsa kalitesi nasıl
- Düzenlendi
Lagerthaaa Bebem naturali şuan bebeğime kullanıyorum çok memnunum.Okadar temiz bi bezki.Hemde ne bi pişik ne bi en ufak sızıntı yapmadı.Bez balon gibi olsada asla sızdırmıyor çok beğendim.Onun kalitesinde baby turco doğandan var.Bim bezide çok güzel.Goon’da güzel ve temiz içerikli bi bez onuda öneririm.Bunları gözün kapalı kullanabilirsin canım.Ama a101kini hiç bilmiyorum.Ben hepsiburadan veya tredyoldan toplu alıyorum.3 4 güne elimde oluyor.Istersen internet marketlerinden değilde sitenin kendisinden toptan yerinden sipariş versen hem sana fiyat olarak uyguna gelir.
Lagerthaaa ben bebeğıme doğduğundan berı can bebe kullandım ama bezı değıştırdıler o yüzden bıraktım sonrasında molfıx falanda kullandım arada baby turco aldım pışık yaptı sleepy ı beğendim sızdırma yaptı fakat dığerlerı kadar değıl ve pışık yapmadı bebeğımın bezı bıttı dıye acılınden bütçemle sofıa aldım a 101 bezı ve bı keresinde şokun bezını aldım baby land ama ıkısınıde beğenmedim ben sleepyden yanayım bım bezını hıç kullanmadım tabı bütçeniz yeterse en ıyısı prima ve bebem naturalde çok güzel
Yasak_elma bebem naturalden vazgeçmek istemiyorum kullandiklarimin arasında en iyiydi internet sitelerine bakayım ozaman. Bimin ki küçük paket denemek lazım onu alıp deneyim olmadı artık netten siparis vericez bide oğlumun popisi çok narin hemen kizariyo bez degistigin de ya
alonedark bacım o kadar çok pahalı ki oğlum çok çiş yapan bi çocuk bide bekletemiyorum değiştiriyorum kızaracak diye o yüzden uygun fiyatlı arıyorum. Gönül ister en iyisini alalım bez konusu derin yaram 🥲
Lagerthaaa vallah herkesın derın yarası canım ama mecbur tabı dedığm gıbı bütçesi uygun olan ıcın söyledım prıma falan gerçekten güzel ama 30 tane bez 70 lıra ınsanın ıcı gıdıyor ve her bebeğede yaramıyor o yüzden sleppy ve bebem naturalde güzel fıyat olarakta bıraz daha uygun
Lagerthaaa Kaç numara bez kullanıyorsun canm
alonedark bebem natural hizli marketlerde vardı geçen haftaya kadr cokda uygundu 2 paketini 70 liraya aliyodum hep indirimle kodlarla filan ama hiç bı markette yok şimdi. Son çare internet sitesinden bebem n. Almak heralde
Yasak_elma 5 numara kullanıyorum oğlumun bacakları kalın büyük takıyorum o yüzden lastik çok oturuyo yoksa ya
Lagerthaaa egerki 3 numara kullanıyorsan goonlarda indirim var.goon ’un 3 numarası tane başı şuan çok uyguna denk geliyor diyecektim
- Düzenlendi
Lagerthaaa A 101 asla tavsiye etmiyorum çok kötü pişik yaptı bizde bim bezi de idrar yapsa bile sanki kaka yapmış gibi bezin iğrenç bir kokusu var bende bebem natural kullanıyorum çok memnunum netten hiç sioaris vermedim büyük marketlerden toptancıdan alıyoruz
- Düzenlendi
Lagerthaaa goon’u deneyebilirsin ben ilk defa aldım problem yaşamadım henüz. Japonlar yapmış abi dedim yani 😅
Yasak_elma teşekkürlerr
Esme11 ne kadara aliyosunuz toptan alınca uyguna geliyomu
ZRaporu ona da bakıyorum hemen 😂
Lagerthaaa ben tam bir bez uzmanı oldum aklıma gelem bütün markaları denedim BİM’in bezi çok kalın yani bez dediğin biraz hafif olmalı ki çocuk ıslattığında ağırlık yapmasın emsin içine onu eledim . 101 bezi ise fena değildi güzeldi ama ondada hafif koku yapıyor gibiydi sonra baby turco kullandım güzeldi emiciydi , sleppy kullandım ordanda memnun kaldım can bebe sızdırdı bizde maalesef ebebeğin baby me bebek bezi var harika bir bezdi gerçekten fiyatı pahalı olduğı için değiştirdim şuan coon yani bildiğimiz dalinin kendi markasını kullanıyorum keşke daha önce alıp bundanda bolvol stok yapsaydım bütün bez markalarının indirimlerini takip edip eve bol bol stok yapıyorum 200 coon 5 num bebek besini 126 tl aldım 1 alana 1 bedava
bayangamzelili Dediginiz markaya bakicam hemen inşallah indirimli bulabilirim denemelik küçük paket alayım
Lagerthaaa geçenlerde trendyoldan 5 numara 96 tanesini 130 a aldım