• Öneri
  • Robot süpürge yardııım

Kızlar robot süpürge alacağız ama ben hem moplu hemde süpürsün istiyorum silsin süpürsün en iyisi hangisi memnun olduğunuz marka hangi özelliklere dikkat etmeliyim🙏🏻

LadyyAngell Xiaomi’den şaşma derim. Xiaomi mi vacuum mop pro çok iyi. Ben onun sadece süpüren modelini kullanıyorum. 2 seneyi geçti. Çok memnunum. Samsung’dan falan alan arkadaşlarım oldu. Halı üzerine çıkamıyor diye kullanamıyorlar.

LadyyAngell ben bir kaç marka denedim ikisi bir arada olanların performansını pek beğenemedim, uzun zamandır da irobot roomba s9 robot süpürge + braava m6 jet robot paspas kullanıyorum son derece memnunum ☺️

deleted77 ikisi ayrı mı acaba gerçekten performansı düşük mü oluyor 2 si bir arada olanların koltuk altına giriyor mu sizin varmış çok sevindim nasıl süpürmesi çekiyor mu tam

Marbled hem süpürüp hem silme nasıl gücünde sıkıntı var mı tam çekiyor mu peki? Haritalandırma var mı

LadyyAngell xiaomi viomi v3 kullanıyorum paspas özelliğini kullanmadım hiç ihtyaç duymadım ama şarj süresi süpürme gücü olarak aşırı memnunum

LadyyAngell ikisi bir arada olanların şarjı daha çabuk tükeniyor bir de mop kısımları daha nemli bırakıyor, benim ikisi de ayrı her yere giriyorlar, aşırı memnunum ☺️

LadyyAngell net hatırlamıyorum çünkü çok uzun bi zaman oldu online süpürge sepetinden ikili bir kampanya ile almıştım ☺️

LadyyAngell Benim sadece süpürüyor. Silen modellerin motor gücü düşük diye sadece süpüren modeli aldım. Dediğim gibi çok memnunum. Yazın evden aylarca uzak kaldığım oluyor. Robot her gün süpürdüğü için döndüğümde evi tertemiz buluyorum. Robotu alalı normal süpürgeyi çok nadir çalıştırmışımdır. Haritalandırma özelliği oluyor.

LadyyAngell Xiaomi vacuum mop pro essential 2in 1 modelini kullanıyorum hem süpüren hem silen çok çok memnunum her gün çalıştığı halde haznesi dolar bu kadar toz bu evden nasıl çıkıyor anlamıyorum 😅

LadyyAngell

Merhaba, ben dijital yazarım ve robot süpürgeler hakkında çoook fazla pazar araştırması yaptım karşılaştırma yazıları yazdım ayrıca kendim de evde kullanıyorum. Piyasadaki tüm robot süpürgelerin yorumlarını ve teknik özelliklerini okumuş biri olarak birkaç tavsiye vermek istiyorum

1- Eğer gün içerisinde evdeyseniz haritalandırma özelliğine çok fazla para vermenize gerek yok çünkü anında müdahale ederek odalara süpürgenizi kendiniz de götürebilirsiniz

2- Kesinlikle 2000pa altındaki robot süpürgelere bakmayın gırgır görevinden başka bir şey yapmazlar

3- hem haritalı olsun hem piyasadaki en iyisi olsun diyosanız roborock s5 max piyasadaki en iyi robot süpürgedir diyebiliriz ( birçok üst sürümü var ama en başarılısı o)

4- Evimi hem süpürsün hem silsin çok da pahalı olmasın diyosanız Xiaomi 2in1 Essential tavsiye ederim. Ben de onu kullanıyorum ve aşırı memnunum. Haritalandırması yok ama evde olduğum için gerek de yok. Ayrıca bu robot süpürgede diğer süpürgelerin çoğunda olmayan çift fırça var o yüzden tek geçişte hem sağdan hem soldan toz topluyo. Diğerlerinde yan fırça oluyo ve bir yerden iki kez geçmesi gerekiyor.

5- Silme özelliği bulunmayan robot süpürgelere bulaşmayın derim. Silme özelliği olanın süpürmesi güzel olmaz diye bi efsane vardı ama o geride kaldı.

6- Robot süpürge alacaksanız ya Xiaomi ya da Roborock tercih edin. (Roborock Xiaomi nin alt markasıdır)
                Umarım faydalı olmuştur. Eğer daha fazla bilgi isterseniz pazar araştırması yaptığım yazıyı da atabilirim 🌸

sureleddin valla çok oldu bende araştırmadaydım dubleks evim olunca kararsız kalmıştım

sureleddin Benimki 1500 pa hiçte gırgır gibi değil yani gayet güzel süpürüyor halılarda izleri çıkıyo gırgır demezmisin katyama😂😂😂

sureleddin ellerinize sağlık işte bana böyle anlatılması lazımdı❤️❤️ Ben aşırı titiz biriyim her gün kesinlikle ev süpürürüm bir yere gideceksem bile bebeğim de var 6 aylık süpürmeden çıkamamam,ufak bir toz dahi görsem beni çok rahatsız eder evi 1 saat önce süpürdüysem bile tekrar süpürürüm.. bunu aşamadım ne yazık ki evde saç,kıl,tüy toz görmemek istiyorum aldığım zaman hem silip hem süpürsün istiyorum sizce gerçekten hem silip hem tam süpüren hangisidir? Özellikleri nelerdir.. haritalandırma olmamalı mı çünkü ben dışardayken falan yapmasını istediğim için dedim bu arada parasını şuan evet düşünüyoruz ama almışken iyisini alalım bir daha değiştirmeyelim diyoruz