Gecemeay_6 Kızlar eşiniz size yardımcı oluyor mu bir yere giderken mesela çocukla ilgilenir mi benimki arada eserse ilgilenir zaten 5 dakkaya bıkar😂işten gelince akşama kadar ne yaptın der sinir oluyorum öyle demesine evin işimi bitiyor sanki haksız mıyım
Polyannacilik Gecemeay_6 Yaparken zevklide bakmaya gelince neden anneye yükleniyor bu görev bilmiyorum 😶 Allah razı olsun eşimden geldiğinde ilgilenir çocukla ben dinlenirim ev işlerinde de yardımcı sağolsun yoksa çocuk yapmazdım sanırım , erkeklerin düşünceli olması gerekiyor bu konuda
nobodyy Gecemeay_6 eğer evde bi işim olursa bakar. Onun dışında hiç bırakıyım dışarı cikiyim demedim dememde galiba. Bakabilcegini sanmıyorum açıkçası 😂
alonedark Gecemeay_6 evın ıçınde ışım olursa bakar temızlık olsun duş olsun o sırada bakıyor bazen uyutuyorda o konuda ıyı şükür zaten ıyı olmasaydıda sıkıntı olmazdı bırlık oturduğumuz ıçın kaynanama verırdım arada onada verıyorum gerçı eşım ışteyken
Gecemeay_6 Polyannacilik senin adına çok sevindim bende kendime zaman ayırmak istiyorum bazen bekarlığımdaki günleri arıyorum ama yapıcak bişey yok evlenmeden önce hep birlikte bakarız hardımcı olurum diyordu her konuda şimdi hiç bir konuda yardım etmez
Sexy_lady Polyannacilik valla bana öyle diyince bende yediğin yemeği dışardan söyledim yarın ki giyeceğin kıyafetleri kuru temizlemeden getirttim şoföre haa bide çocuklarımı yediğini içtiği hiç dökmeden oyuncaklarını hiç dağıtmadan oynadıkları için bide hizmetçimiz var bizim onların önüne sabah lhvktı öğlen yemeklerini yapıp yedirir bende götümü devirdim yattım kusura bakma canım ya derim ahanda böyleee ŞAAAAP diye suratına o da bakakalır tabi 😉😉😂😂😂
Polyannacilik Gecemeay_6 Ah ahh bunları varya Allah bildiği gibi yapsın kolay birşey sanıyorlar heralde
Duruliyaninannesi Gecemeay_6 benim esim bakar heleki suan hamileyim 38 haftalik 3 yaşında kızım var tuvalet ihtiyaci harici herseyiyle ilgilenir hatta bana kalkar kahvaltı filanda hazırlar yani yapiyorsa bakacak ta hayat müşterek benim kadar olmasada elinden geleni yapar canım kocam🥰
Mavii__ Gecemeay_6 bebegim henüz yok , ikimizde calistigimiz icin , benden once gelirse yemekleri hazirlar , hafta sonlarida calistigim icin evi temizler siler 🙈 Allah ragzi olsun
Mirinda Gecemeay_6 benim eşimden fazla yaptığım tek şey emzirmek😄 onun dışındaki her şeyle eşim de ilgilenir yardım eder. Ve yaptığı hiçbir şeyi de bana yardım olsun diye yapmıyor. Hep çocuğuma iyi bir baba olmak istiyorum der, bu evde ben yaşıyorum bir şeyler yaptıkça mutlu oluyorum der.
Deleted3441 Mirinda çocuğuna bakan erkek yardım etmiş olmuyor babalık yapmış oluyor yani normali bakması zaten ama çoğunluğa lüks geliyor maalesef
Mirinda Deleted3441 aynen benim eşim bu kafa yapısında olduğu için her şeyi işe ilgilenir, şanslıyım o konuda
bayangamzelili Gecemeay_6 Allah razı olsun eşin çok bakar bir şey isterken bile bakmak zorunda ben tek başıma yapmadım sonuöta Allah razı olsun avm gittiğimizde bike sırayla bakar oynatırız
Poinella Gecemeay_6 çok şükür herşeyde yardımcı olur olmasıda gerekir. Sonuçta babası ve anneye nasıl ihtiyaci varsa babaya ihtiyaci var cocuklarin. Bana cok garip geliyor bu babalarin cocuklariyla ilgilenip ilgilenmeme sorusu. Sorulmasi bile cok tuhaf yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama heryerde bu tarz sorularla karsilasiyorum.
Gecemeay_6 Poinella haklısınız onun görevi ama yapmayınca işte herkes için normal olan şey bana lüks oluyor malesef
Deleted19 Gecemeay_6 Bebekken cok bakardı ilgilenirdi ben uyur dinlenirdim hakkını yemeyim .Ama ne zaman yürümeye başladı hareketlendi baş edemiyor kızımla hemen beni çağırıyor durmuyo bak diye 😄Anca cok acil işim olursa bakıyo “yada bakmaya calışıyo “😄
deleted77 Gecemeay_6 hayat müşterek ve çocukları tek başımıza yapmadığımıza göre tabiki de bakacak ve kendisi sağolsun benden daha iyi ilgilenir.