bittercikolata alonedark Hiç hic takılma kuzum, uyku uykunun mayası demiş büyüklerimiz, uyusun da büyüsün de demisler, bırak uyusun minnoş 😊😊
alonedark bittercikolata vallah bırakıyorum canım bazen gece hıç kalkmadığıda oluyor ben gene açtır diyerek bı kere kaldırıyordum şmdı kaldırmıyorum ama aç olsa uyumaz zaten dıye
TombulHatun alonedark her kalktğnda emzirmiyorum artık ama 1 kere hep aynı sattlerde acıkmış oluyor mecbur emiyor mama yiyor ben razıyım 1 kere kalkmasına ya 😂 doğduğndan beri çok uykuya düşkün bir çocuk değil malesef buna da alıştık napalm canı sağ olsun 😂
bittercikolata alonedark aynen öyle bebisim acıkınca zaten ne yaparsan yap durmaz o yüzden kaldırma bence de 💕
2bebelianakurt alonedark öyle yaptırınca abisinin sesine geri kalkıyor cnm o yüzden 2si aynı anda uyuyo
alonedark TombulHatun aynen sen şanslısın kız gene kımısı hıç uyumuyor vallah bak eltımın kızı bı buçuk yaşında doğduğundan berı uyumuyor
alonedark bittercikolata ınşallah hep böyle devam eder bu ara dış çıkacak galıba bıraz mız mız ama ınşallah çabuk atlatırız gene aynı saatinde yatıyor şükür
TombulHatun alonedark ayy aman aman çok zor ben birde çalışıyorum hiç uyumasa cesedim çıkar 2 güne 😂 Allah yardımcımız olsn annelik işte fedakarlık
bittercikolata alonedark Ya çocuktan çocuğa değişiyor diş döneminde yaşanan değişiklikler, belki senin bebeğin sadece huysuzlukla çıkaracak dişlerini ki inşallah öyle olur uyku, beslenme düzeni ayni şekilde devam eder inşallah kuzum 🙏
Pcoslu1anne alonedark 1 yaşında normalde hasta diş vs gibi durumlar olmadikca 8 buçuk 9 da uykuya dalmış oluyor 6. Aydan beri böyle. Arada bozuluyor her çocuk gibi ama genelde böyle. Gece 3-4 defa emmeye kalkar bir de deliksiz uyuma bölümüne gecsek mis gibi olacak. Sabah da 8 de kalkarız en gec 9
alonedark Pcoslu1anne canım emzırenlerın bebeklerı genelde bu yoğunlukta kalkıyor zaten en az 2 kere ben 6 ay emzırdım bebeğım o zamanda uykuya düşkündü ama açlıktan çok alışkanlıktan dolayı kalkardı 1 2 kere zamanlar düzelır ya Allah yardımcımız olsun
Pcoslu1anne alonedark Birkaç gündür ne oluyor anlamıyorum diş çıkarıyor galiba gece cok uyaniyor ve uykuya direniyor. Alt üst ön dişleri çıktı 8 tane belki de yanlardan çıkıyordur bakamıyorum da. Benimki tam bir meme bağımlısı