alonedark Mavisim20 vallah haklsın çocuk dedığın erken yatar ya öyle gece 12 1 e kadar oturmaz haklısın tabı bebekler ıcın değıl de 1 2 yaş cıvarı erken yatsın erken kalksın kı alışsın
Mavisim20 alonedark 14 aylik bu sekilde simdilik insallah buyudugundede aynı kalir uyku saati daha geçe çekilmez. Bu sekilde olunca bnada dinlenmeye evi toparlamaya zaman kaliyor valla
alonedark Mathilda6 canım daha önce erkendı 9 du aslında sonradan 10 oldu ama şimdide 9 10 arası uyuyor çok nadır 11 oluyor şmdi uyutucam mesela böyle yanı 🌸
Ortasekerlikahve alonedark bana göre cidden çok çok fazla uyuyor ama gel gör ki bunu 2 sene önce sorsaydin gayet normaldi derdim kızımda öyle uyurdu çünkü 😂 ama şuan oğlum 2 yaşında ve doğduğu günden beri sabah 5 dedim ayakta asla 5 buçuk olmamıştır
mgxxx alonedark benimki sabah 9,30 da uyanıyor akşamları 10 10,30 gibi uyuyor benim bebeğimde 7 aylık
hazal123 alonedark 11 aylığız gündüz bir uyku yapıyoruz gece de 8 9 gibi uyuyup sabah 9 da uyanıyoruz ama gece 1039 kere uyanıyor ne yapsam bilmiyorum 🤷♀️
Yaman alonedark Maşallah kuzucuga🙏 Benim oğlum 27 aylık genelde gece 12 1 de uyuyup sabah 11 11 buçuk civarı uyanıyor öğlen uykusuna da 4 de yatıp 5 de kalkıyor böyle de duzensiz işte🤣
Gecemeay_6 alonedark yanlış anlamayın ama çocuğun şekerine baktırdımız mı hiç çok uyuyorsa baktırmanızı öneriririm
Busraerdalll alonedark nazar değmesin benim oğlum da 10 11 gibi uyur sabah da ,10 11 gibi uyanır iki gündür erken uyanıyor ama nazar mı değdi ne 😂