Reglim 3 gün gecikmişti böyle çıktı gebelik mi yoksa kuruma çizgisi falan midir?
Arkadaşlar testime bakar mısınız?
Ebrumsel kaç dakika sonra çıktı çizgi
sureleddin ilk baktığımda renkler dagiliyordu tam belli olmadı bisey sonra bıraktım bi saat sonra falan baktım boyleydi
Ebrumsel bir saat sonraysa kuruma çizgisidir ama tekrar yapmak istersen erken gebelik testi alıp takip edebilirsin. Çünkü hamile olmuş olsan ve bu çizgi 5 dk içinde çıkmış olsa dahi yeni gebelik olduğu için erken gebelik testinde daha net çıkar
sureleddin anladım.. kan testinde de çıkmaz mı varsa bile pazartesi günü gidip verirdim hala regl olmadım çünkü
Ebrumsel kan testinde kesin çıkar zaten 🤷🏼♀️
Ebrumsel ben resmi açamadım ama ben de test yaptığımda adetime 2 gün vardı ilk 10 dakika baktım nerdeyse hiç birşey çıkmadı kaç saat geçti öyle baktım ikinci çizgi gölgesi vardı daha oncekilerde bekletiyordum ama ne kadar geçerse gecsin olmuyordu o zaman hamile olduğumu zaten hissediyordum onu da görünce emin oldum diyebilirim zaten iki gün sonra yaptım yani adet günü bu sefer çift çizgi çıktı ama doğru sonuç kan tahlili istersen kan tahlili ver
sureleddin teşekkürler acil falan yapar mı ki gitsem
Ebrumsel acilden yapmazlar diye biliyorum sağlık ocağında yaptırabilirsin ertesi gün çıkar sonucu ama bugün cuma pazartesi öğrenebilirsin anca. Ben özelde yaptırdım 2 saate verdiler sonucu öyle de yaptırabilirsin
sureleddin teşekkürler o zaman pazartesiyi bekleyeyim 😇 hayirlisi
Ebrumsel Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸
Ebrumsel ben özel hastanenin aciline yaptırmıştım 1 saate sonucu çıktı