Selam kızlar yazacağım şey buraya uygunum değilmi bilmiyorum ama genede yazmak istiyorum
4 senelik evliyim ve yurtdışındayım ancak hiç çevrem yok hiç arkadaşım yok tabi burada da var bizim oralı olanlardan ama muhabbetleri kafamı sarmıyor açıkcası insanları eleştirmekle meşguller ve o yüzden yanlızım çok canım sıkılıyor 😏
Yalnızlık
Asmin merhaba hangi ülkedesiniz
Ummus-kaan Belçika
Ayselll işte insanlar birilerini taşlamak için bir sebep arıyor ve ben bu yüzden yanlızım aslında karşımdaki kişi dürüst olsun istiyorum eğer o kişiye dostum arkadaşım diyeceksem sonsuz güvenmeliyim ama nerdee öyle içi dışı bir dürüst bir çevre yok işte 😏
Bu arada rabbim en kısa zamanda bir bebeiş nasip etsin inşallah sana 🤲
Asmin Canım bende senin gibiyim ya seni çok iyi anlıyorum İnan
DenizMehmetSnmez insan genede istiyor diğmi birileriyle birlikte bir kahve içmek
DenizMehmetSnmez senin durumun nedir peki
Ben sadece kendimi böyle sanıyordum sadece ben yanlızmışım gibi
Asmin Canım bende ıraktayım eşimin işlerinden dolayı öğretmenim ama burada iş imkanı kısıtlı oldugu için görev yapamadım evde tekim yani gerçekten yalnızlık çok zor
DenizMehmetSnmez beni anlayan biri olduğu için gerçekten mutlu oldum
Kimsenin olmayışı ve yanlız olman bir süre sonra ciddi can sıkıntısı yaratıyor maalesef 😔
Asmin Kesinlikle canım yani İnan bir süre sonra hayat boş geliyor insana sana önereceğim bir şeylere kendini ver canm bir uğraş ne bileyim dil kursu olabilir
DenizMehmetSnmez geldiğimde hamile kalmıştım dil eğitiminede ilk defa 1 ay sonra başlıyacam
Bayanlarr farmasii satmak isteyen yok mu yaa