Selam kızlar yazacağım şey buraya uygunum değilmi bilmiyorum ama genede yazmak istiyorum
4 senelik evliyim ve yurtdışındayım ancak hiç çevrem yok hiç arkadaşım yok tabi burada da var bizim oralı olanlardan ama muhabbetleri kafamı sarmıyor açıkcası insanları eleştirmekle meşguller ve o yüzden yanlızım çok canım sıkılıyor 😏

Asmin En iyisi bosver cevreyi ne yapacan sen kocanla iyisen iyisin bak ben evliyim 1 senedir cocugum olmuyor disardakiler dedikodu yapmaya basladi bile cocugu olmuyor diye bosver keske benimde oyle etrafimda kimse olmazsa kocamla iyim allah sukur

Ayselll işte insanlar birilerini taşlamak için bir sebep arıyor ve ben bu yüzden yanlızım aslında karşımdaki kişi dürüst olsun istiyorum eğer o kişiye dostum arkadaşım diyeceksem sonsuz güvenmeliyim ama nerdee öyle içi dışı bir dürüst bir çevre yok işte 😏
      Bu arada rabbim en kısa zamanda bir bebeiş nasip etsin inşallah sana 🤲

Asmin o cevreyi bulamazsinki yani oyle insanlar kalmadi artik ben goremiyorum
        Saol inshallah

Asmin neresindensin canımm? Bende Belçika’dayım😍

Asmin Canım bende ıraktayım eşimin işlerinden dolayı öğretmenim ama burada iş imkanı kısıtlı oldugu için görev yapamadım evde tekim yani gerçekten yalnızlık çok zor

Asmin Kesinlikle canım yani İnan bir süre sonra hayat boş geliyor insana sana önereceğim bir şeylere kendini ver canm bir uğraş ne bileyim dil kursu olabilir

Bayanlarr farmasii satmak isteyen yok mu yaa