Yorgun1anne Annesivekizi ne ben nede eşim aramızda geçen olayları kavgaları tartışmaları asla dışarıya taşıyamayız
Annesivekizi Yorgun1anne bence de olması gereken bu ama eşime anlatamıyorum. Hele bi erkek olarak anlatması bana çok saçma geliyor. Aslında eşimde de suç yok annesi sürekli didikleyip duruyor sürekli soruyor bu da ne var ne yok anlatıyor
Blondie Annesivekizi insallah düzelir canim ederimm tabikiii insallah esin akillanir anlatmamasi gerektiğini bilir☺️😏
herseybos Annesivekizi canlarının istediklerini anlıyorlar merak etme işine gelmiyordur 🙃 bir kere insan utanır yani eş olan x başka, oğul olan x başka olaylar birbirini tutmaz.
Amannebileyim Annesivekizi Valla canım benim eşimin annesi de eşimi dolduruyordu neymiş ben eşime saygı göstermiyormuşum abisinin yanında eşime pislik demişim ki şakasına söylemiştim eşim bundan rahatsız olup da gelip bana niye böyle söyledin tarzında hiçbir şey demedi ben mutfaktayken eşime aman oğlum herkesin her istediği olmaz kimseye fırsat verme sakın kimseye kendini ezdirme gerekirse ağzına sıç oturt dediğini duydum daha bir sürü şeyler herneyse eşim annesine bir şey diyemiyor kaynımın daha çok sesi çıkıyor kaynımı da öz abim gibi severim bir gün eltimle kaynımı çağırdım akşam çaya kayınvalidemi de çağırdım herkesin içinde anlattım abi böyle böyle ne var ne yok anlattım her şeyi kaynım da gerekli şeyleri söyledi annesine ve ondan sonra laf söz duymadım onun hakkından ancak kaynım gelirdi ve düşündüğüm gibi de oldu
Eskobar Annesivekizi benim kendi annemde kayinvalidemde hakliyi haksizi söyler ama garibim anamin biseyden haberi yok herseyi kayinvalidemle hallediyoruz bizim sirdasimiz o
Papatyam_mm Annesivekizi Ay aynı benim eşim ve kaynanam 2.5 yıllık evliyiz akillanmadi hala her tartigimizda çocuk gibi beni şikayet edip beni çekiştirirler
ALFART Annesivekizi Hiç bir şekilde kimseye demeZ yakın arkadaşına bile herkez kapısını kapatıp içeri giriryo kaynanız nasihat vereceğine akıl versin biraz evinde ol huzurunu bozma anlatma dese ne var yani
Kleopatra1 Annesivekizi inşallah geberir giderler böyle fesat insanlar, eşimde arada anlatır aynı seyide yaşanmışlıgim var, Allah onlardan cikartsin bunu yanlarına kalmasın, gelinle uğraşıp huzursuz edince ne geciyo ellerine acaba pislikler
wildangel Annesivekizi o anlatmaz anlatamazda ben anlatıyorum annesine azıcık akıl versin diye çünkü hep ben haklıyımdır.