Hanımlar bu konuyu asla buraya taşımak istemezdim ama artık kendim bunun üstesinden gelemiyorum ben doğum yapmadan öncede sexse falan çok düşkün bı insan değildim 3 günde bı aklıma gelir yapardık ama doğumdan sonra hiç istemiyorum ve eşim istiyo bende o istediği için yapıyorum ama şöyle bisy var ki eşim esxsten önce sevisme evrenini geçmek istiyo yani bunu hiç istemiyodu başından beri önceden ben bı şekilde önce kendimi tatmin ediyodum ama şimdi hem istemiyorum hemde on sevisme olmadigi için nerdeyse hiç zevk alamıyorum 2 yıllık evliyiz ama 2 yıl içinde bile en fazla 30 saniye falan opusmuszdur seks yaparken eşimde sandede 1 dakika falan boynumu öper tatmin olmam için bu sana yetmiyo bende haliyle artık istemiyorum belki on sevisme biraz daha detaylı ve uzun olsa daha fazla isteyip zevk alabilirim ama bu şekildeyken inanain bazen sadece işini halet ve git diyorum orda öyle yapiyo bana bı akıl verin lütfen ne yapicami şaşırmış durumdayım sizce nasıl bı yol izlemeliyim veyada kendimi nasıl o ana sevismeden hazırlayabiliriz🙁 tekrar kusura bakmayın Hanımlar böyle biseyi buraya tasidigim için bunu danısabilecegim kimse yok ve artık birileri bu konuyla ilgili bana fikir versin istiyorum
Doğru sexs nasıl yapılır 🙁
Seydaylc_ yani ön sevişme olmadan nasıl zevk suyu gelicek erkekler gibi aklımıza gelince düşününce erekte olma gibi bi durumumuz yok. Bunu eşine hep söyle
Seydaylc_ Hayvanlar bile oynaşarak ilişkiye girer de eşine. Biz insaniz. İnsanin icine pat diye duygusuzca girilir mi ya. Bunlari de eşine belki ağrına gider. Öküz ya.
sosyolog1kadin nasıl düşünme acaba ne düşünüyorlar ki merak ettim başka kadınları yada bizi falan mı 🤣
Elzi o kadarına bilemem😂ama eşini isteyen seven bir adam eşini arzular
- Düzenlendi
Kahveci01 sizin gibiler de işte karı kıza bakar ama kendi anası bacısı kızı olduğunu unutur . Harama bakanın helaline göz değer buda abla tavsiyesi olsun😉
sosyolog1kadin e tabi orası öyle doğru
Kadın doğru sexi sormuş konu nerelere gelmiş 😂😂
Seydaylc_ ama erkekler de kadını öpmekten boynunda ne bileyim göğüslerinde vakit geçirmeyi sever diye düşünüyorum. Yalnızca gir çıkla o da zevk almaz ki. Madem sırf işi sırf gir çık bırak kendisi halletsin sen niye boşuna kendini yoruyon eliyle de yapar aynısını 🤷🏼♀️ durduk yere sinirlendim kusura bakma 😂
sureleddin 😂😂😂😂😂hic gulesim yokdu
Allllsiyi öyle ama vermiyceksin böylesine gidip kendisi halletsin makine gibi görüyorlar kadınları 🤷🏼♀️🤷🏼♀️